2023.5.2 16:49
Olvasási idő 0:40
László Panna

Mi az a situationship? (ÉS HOGY LEHET KITÖRNI BELŐLE?💔) - A Te Hangod

VIDEÓ A TE HANGOD SITUATIONSHIP VIDEÓ

Az elköteleződéstől való félelem vajon a modernkor vívmánya, vagy csak ilyenek vagyunk mi, emberek?

Valószínűleg ha egy 18. századi embernek elmondanánk, hogyan működnek a mai randizási szokások, harminc másodperc múlva kómába esne. Most nem is feltétlenül a házasság előtti szexre gondolunk, hiszen... Na, talán ezt magyarázni sem kell, sokkal inkább arra, mennyire máshova kerültek a határok, ha randizásról és elköteleződésről van szó. A másik fél tested minden zugát ismeri, ám azért a gyerekkori emlékeidből, a problémáidból, vagy akár a barátaidból köszöni nem kér, hiszen az már túl sok lenne. 

Az „úgy csinálunk, mintha kapcsolatban lennénk, de azért van egy határ (bár fogalma nincs a másik félnek, hogy hol van az a bizonyos határ)“ A.K.A. a situationship - jelenségről bővebben írtunk ITT.

Ezúttal pedig Titeket kérdezett Barka, hogy tudjátok-e, mi az a situationship, hogyan lehet (vagy érdemes-e egyáltalán) kitörni belőle, mi különbözteti meg egy klasszikus párkapcsolati formától, és vajon meddig tartható ez az állapot?

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!