2023.4.18 16:29
Olvasási idő 0:54

Úgy hírlik, Zendaya hamarosan a világ legismertebb uralkodónőjének bőrébe bújik

FILMEK + SOROZATOK CANNES-I FILMFESZTIVÁL ZENDAYA

Az Eufória színésznője a Dűne után ismét Denis Villeneuve-vel dolgozhat együtt.

Az Eufóriában nyújtott elképesztő alakítása miatt hatalmas rajongó táborral büszkélkedik Zendaya, aki hamarosan egy teljesen új arcát mutathatja meg új filmjében. Az Emmy-díjas színésznő ugyanis az értesülések szerint Denis Villeneuve történelmi drámájában játssza majd Kleopátrát.

Zendaya lesz az új Kleopátra? Forrás Amy Sussman/Getty Images

Zendaya, teljes nevén Zendaya Maree Stoermer Coleman nemrég fejezte be a közös munkát Denis Villeneuve rendezővel, ugyanis a világ legfiatalabb kétszeres Emmy-díjazottja a (részben) Magyarországon forgatott Dűne 2 című sci-fi eposzban szerepel. Egy filmkritikus értesülései szerint azonban még korántsem ért véget a kanadai filmrendező és a tehetséges színésznő közös munkája.

Jeff Sneider, filmkritikus ugyanis nemrég a The Hot Mic with John Rocha című műsorban beszélt arról, hogy értesülései szerint Zendaya bújik majd az egyiptomi királynő, Kleopátra bőrébe. Az ikonikus uralkodónő karakterét egyébként olyan színészek játszották már korábban, mint Elizabeth Taylor vagy Claudette Colbert.

Zendaya sikerei a Dűnében, a Marvel-filmekben és számos más projektben úgy tűnik, hogy jó alapot adnak neki ahhoz, hogy eljátssza a főszerepet a történelmi drámában, amelynek tervezett premierje valamikor 2023-ban várható.

Kiemelt tartalom
A Challengers egy látvány- és hangorgiával felvértezett sportdráma, amit egy szerelmi háromszög súlya emel a műfaj átlaga fölé A Challengers egy látvány- és hangorgiával felvértezett sportdráma, amit egy szerelmi háromszög súlya emel a műfaj átlaga fölé 2024.4.24 17:40

Sneider azt is elárulta, hogy a pletykák szerint az ókori egyiptomi királynő szerepét, eredetileg az izraeli származású színésznő és modell, Gal Gadot játszotta volna, ám helyette végül a fiatal színésznőre esett a választás.

Szerző: Dimashky-Korompai Tímea