2023.4.5 11:03
Olvasási idő 0:34
Szécsi Krisztián

Sorozat lehet a Harry Potterből – Az HBO Max ismét kaszálni fog

FILMEK + SOROZATOK HARRY POTTER HBO J.K. ROWLING SOROZATOK

Nyugalom, nem egy újabb erőltetett spinoffot kapunk!

Bár még semmi sincs teljességében lefixálva, és értesülések szerint még rendkívül heves tárgyalások fő témáját képezi, de most mégis nagyon úgy néz ki, hogy a Warner Bros. Discovery-nek végül sikerül mindenki kedvenc varázslótanoncának, Harry Potter kalandjaiból sorozatot csinálnia. 

Forrás David Silverman / Staff

Először a hír a Bloomberg magazin hasábjain látott napvilágot, ahol többek között azt is megerősítették, hogy ez a sorozat nem a kevéssé sikeres, viszont annál jóval kínosabb Legendás állatok és megfigyelésük filmekhez kapcsolódóan készül majd el, hanem egy teljesen önálló projektként kezeli a cég. Az eddigi tervek szerint évadonként egy-egy Potter-könyv kerül feldolgozására, melynek hűségéért maga a kötetek szerzője és a varázslóuniverzum megálmodója, J. K. Rowling lesz felelős. Ám fontos megjegyezni, hogy nem írói minőségben veszi ki részét a munkálatokból.

Egyébként a sorozatot az HBO Maxon tervezik debütáltatni, amely hamarosan már csak Maxként lesz ismeretes. További részleteket valószínűleg a Warner Bros. Discovery április 12-i sajtótájékoztatóján tudhatunk meg.