2023.3.31 11:59
Olvasási idő 0:30
Szöllősi Anna

Ítéletet hozott a bíróság Gwyneth Paltrow síbaleseti ügyében

ARCOK BÍRÓSÁGI ÜGY GWYNETH PALTROW

Gwyneth Paltrow 1 dollárral lett gazdagabb.

Mi is megírtuk, hogy egy Terry Sanderson nevű férfi síbaleset miatt perelte be Gwyneth Paltrow színésznőt. Az incidens 2016-ban történt egy üdülőhelyen, ahol Paltrow összeütközött a férfivel, akinek négy bordája eltört, illetve az agya is sérült. Paltrow tagadta, hogy az ütközés az ő hibájából történt volna, állítása szerint a férfi teljes testével gázolta el őt. 

Kiemelt tartalom
Síbaleset miatt perlik Gwyneth Paltrow-t, a színésznő tagadja a vádakat Síbaleset miatt perlik Gwyneth Paltrow-t, a színésznő tagadja a vádakat 2023.3.27 9:46

Sanderson 300 ezer dollárt követelt, mire a színésznő viszontpert indított, 1 dollárt és a jogi költségeket követelve, amit a bíróság most helyben hagyott. A tárgyaláson több tucat tanút hallgattak meg, és az esküdtszék 100%-ban a színésznőnek adott igazat.

A Guardian azt írja: Paltrow a bíróságot elhagyva minden jót kívánt a férfinek. Sanderson úgy fogalmazott: csalódást okozott neki, ahogyan a tárgyalóteremben jellemezték őt, és szerinte olyan állítások hangzottak el az életmódjáról, amik nem igazak.