2023.3.24 14:44
Olvasási idő 0:54
Szöllősi Anna

„Hailey Bieber megkeresett, és elmondta, hogy halálos fenyegetéseket kap” – Selena Gomez Insta-sztoriban fordult a követőihez

ARCOK HAILEY BIEBER SELENA GOMEZ

Nincs olyan huszonéves, aki ne hallott volna Selena Gomez és Hailey Bieber cicaharcáról, amit azért a média és a rajongók kábé kétszer akkorára fújhattak fel, mint amekkora valójában volt. Az énekesnő most elmondta: szeretné, ha ez az egész véget érne.

Előzmény

Haileyt korábban rengeteg Selena Gomez-rajongó bántotta amiatt, hogy Justin Bieber végül vele kötötte össze az életét. Úgy tűnt, hogy az esküvő utáni években lecsillapodtak a kedélyek, és elásták a csatabárdot, de az elmúlt néhány hétben megint tőlük hangos a sajtó.

Long story short: az elmúlt időszakban Hailey bullying üzemmódba kapcsolt, Selena pedig finoman vágott vissza neki: legutóbb például február végén bukkant fel egy videó a TikTok-on, ahol Hailey egy korábbi műsorban Selena barátnőjét, Taylor Swiftet gúnyolta. Selena a videó alá csak annyit írt: „Sajnálom, hogy a barátnőm a legjobb a színen, és sokáig még az is marad.”

Az internet népe egyértelműen állást foglalt, és Selena oldalára állt, Hailey Biebert pedig sokan máglyán égetnék el. A modell egyébként egy ponton be is jelentette, hogy ő már túl öreg ehhez a drámához, és törölte magát a TikTok-ról (ahova azóta visszatért...)

A sztoriról ebben a cikkünkben írtunk bővebben.

Kiemelt tartalom
Selena Gomez VS Hailey Bieber – Ezt lehet tudni az év(tized) egyik legnagyobb cicaharcáról Selena Gomez VS Hailey Bieber – Ezt lehet tudni az év(tized) egyik legnagyobb cicaharcáról 2023.3.2 10:54

Selena reagált

Az eset óta Selenát követik a világon a legtöbben az Instán, 10 millióval verve Kylie Jennert, így legfrissebb sztorijában már 403 milliós követőtáborának üzente: legyenek kedvesek, és hagyják abba a gyűlölködést. 

Selena Gomez Insta-sztorija Forrás Instagram / Selena Gomez

„Hailey Bieber megkeresett, és elmondta, hogy halálos fenyegetéseket és elképesztően sok gyűlöletet kap. Ez nem az a dolog, amihez asszisztálni tudok, senkinek sem lenne szabad megtapasztalnia ilyen mértékű gyűlöletet és zaklatást.“

Mindig is a kedvesség híve voltam, és nagyon szeretném, ha ez az egész véget érne.

– írta.