2023.3.2 10:54
Olvasási idő 3:47
Masszi-Rigó Csilla

Selena Gomez VS Hailey Bieber – Ezt lehet tudni az év(tized) egyik legnagyobb cicaharcáról

Selena Gomez VS Hailey Bieber – Ezt lehet tudni az év(tized) egyik legnagyobb cicaharcáról
Forrás Instagram
ARCOK HAILEY BIEBER JUSTIN BIEBER KYLIE JENNER SELENA GOMEZ TAYLOR SWIFT

Már-már úgy tűnt, rendeződött az évek óta tartó nézeteltérés Selena Gomez és Hailey Bieber között, ismét összekapott a két híresség, ezúttal pedig az internet próbál igazat tenni abban, ki a bűnös és ki az áldozat.

Mai esténk két főszereplője Selena Gomez színész-énekes és Hailey Bieber szupermodell, a közreműködők között azonban még jó pár hírességet, köztük Taylor Swiftet és Kylie Jennert is megtaláljuk. A helyszín a napfényes Los Angeles, a történet pedig valahol 2014 környékén kezdődik, amikor is Stephen Andrew Baldwin amerikai színész, rendező és producer lánya, Hailey nagyon jó viszonyba kerül a kanadai származású Justin Bieberrel.

Valószínűleg kevés huszonéves ember van a világon, aki ne tudná, hogy Justin Bieber feleségét egykor rengeteg Selena Gomez rajongó bántotta amiatt, hogy Bieber végül mellette kötött ki. 2023-ra, az esküvőt követő ötödik évben végre úgy tűnt, rendeződtek a lányok között meghúzódó ellentétek, az elmúlt pár napban azonban újra fellángoltak az indulatok, nézzük, mit lehet tudni az interneten zajló Gomez kontra Bieber-ügyről. 

A kezdetek kezdete

Selena Gomez több mint 7 éven keresztül élt se veled-sem nélküled kapcsolatban Justin Bieberrel, a két sztár végül 2018 környékén döntöttek úgy, hogy végleg szakítanak egymással. Ugyanebben az évben a kanadai énekes egy új nővel, Hailey Biebberel tűnt fel az oldalán, ami sokakat meglepett mondván, hamar sikerült túltenni a „váláson”. 

Hailey Baldwin és Selena Gomez viszonya igencsak érdekesen alakult. Mikor 2011-ben kiderült, hogy a Disney-sztár romantikus viszonyba keveredett a „Boyfriend” énekesével, Hailey annyit tweetelt saját oldalára, hogy ő aztán 100%-ban Jelena-fan, sőt szerinte Bieber és Gomez szerelme minden tinédzser álma (a két Tweet azóta már rég köddé vált, csupán néhány cikk maradt, ami ezekre a megnyilvánulásokra emlékezteti az embereket)

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Justin Bieber (@justinbieber) által megosztott bejegyzés

Az első közös fotó Hailey-ről és Justinról 2014-ben jelent meg az Instagramon, a rajongók ekkor hozták össze először a két hírességet, akik nemes egyszerűséggel tagadták, hogy randiznának, csupán úgy hivatkoztak egymásra, mint két barát, akik történetesen együtt ünneplik az újévet. Egy évvel később már egy közös, csókolózós fotó is napvilágra került nem sokkal azután, hogy Bieber egy Beverly Hills-i hotel szállodájábn adott szerenádot Selenának. Az igazi mélységekkel és magaslatokkal teli hullámvasút itt kezdődött, Justint hol az énekesnő, hol pedig a modell társaságában látták, mígnem 2018-ban, #Jelena végleges kettéválása után Justin Bieber megmutatta új szerelmét a nyilvánosságnak, néhány hónappal később eljegyezte Hailey-t, 2019-ben pedig feleségül vette, mindennek már négy éve. 

Rajongók generálta cicaharc?

Az esküvőt követően rengetegen elkezdték támadni az ifjú Mrs. Biebert, amiért az csupán egy vigaszbuksza Justin szemében, és aki soha nem érhet elődje, Selena Gomez lábának nyomába sem. Hogy a két nő között valóban már a kezdetek óta volt-e ellentét, azt talán csak ők tudják, mindenesetre 2019 végén maga Selena kérte meg rajongóit, hagyják békében élni az ifjú arát. 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

POPSUGAR Australia (@popsugarau) által megosztott bejegyzés

2022-ben még egy közös fotó is készült Selena Gomezről és Hailey Bieberről az Academy Museum Galan, az internet népe pedig azt hitte, sikerült elásni a tán sosem létezett csatabárdot. Hailey még egy kicsit korábbi podcastban, a Call Her Daddy-ben is azt mondta, béke és szeretet van közte és az énekes között. Aztán valaki láthatóan bullying üzemmódba kapcsolt. 

Januárban Selena Gomez a mexikói Cabo San Lucas-ba ment nyaralni, ahonnan egy fotót is posztolt. Az énekesnőt sokan elkezdték azzal bántani, hogy meghízott, alakja eldeformálódott, feje megnőtt (véltlenül se jusson senki eszébe, hogy az énekesnő évek óta harcol a lupusszal...), ha pedig ez nem lett volna elég, néhány nappal a fotó megjelenése után Hailey Bieber egy furcsa videót posztolt: a bejegyzésben ő, barátnője, Kendall Jenner és Justine Skye együtt tátognak egy dalra, melynek sorai a következőkről szólnak: 

Nem azt mondom, hogy megérdemelte, de azt mondom, hogy Isten időzítése mindig megfelelő.

Az internetes közönség felháborodására Mrs. Bieber törölte a bejegyzést mondván, annak semmi köze nincsen az énekesnő fürdőruhás fotóihoz. A törölt TikTok-tartalom valamilyen formában Selena szeme elé került, aki a sokadik másolatvideóhoz csak annyit fűzött hozzá: "Rendben van. Nem hagyom, hogy ezek a dolgok letörjenek. Légy kedves mindenkihez!" 

Kiemelt tartalom
Megfontoltan oltogasd a skinny jeans viselőit, mert simán lehet, hogy te is újra hordani fogod Megfontoltan oltogasd a skinny jeans viselőit, mert simán lehet, hogy te is újra hordani fogod 2024.6.26 16:24

Ezután három szemöldökös insta-sztori kavarta fel az állóvizet, Selena ugyanis azzal viccelődött, sikerült elrontania a szemöldöklaminálást, ugyanazon napon pedig Kyle Jenner és Hailey Bieber is egy-egy sztorit tettek közzé oldalukon kifejezetten a szemöldököknek címezve. Véletlen? Háááát...

Nem sokkal később, február végén egy másik videó is felbukkant a TikTok-on, ahol Hailey egy korábbi műsorban Selena barátnőjét, Taylor Swiftet gúnyolta. Selena a videó alá csak annyit írt: „Sajnálom, hogy a barátnőm a legjobb a színen, és sokáig még az is marad.”

@duckcopycat0 Esto es Hailey 🐍 Bieber🐍🦆🐀 #haileybieber#taylorswift#obssessed#selenator#selenators#jelena#haileycopycat#exposing#rarebeautyblush#jaileyisfake#taylena#haileyisobsessedwithselena#haileyduck#kyliejenner#haileycopyselena#rarebeauty#swiftie#cardigantrend#haileycopysel#selenagomez#selenator#cancelhaileybieber#exposinghaileybaldwin#taylorsversion#haileyduckwin♬ Karma - Taylor Swift

Az már csak hab volt a tortán, hogy ezeknek az apró "botrányoknak" köszönhetően ismét Selena lett a legtöbb ember által követett híresség az Instaramon 10 millió követővel verve a második helyre szorult Kylie Jennert. Selena nem sokkal később, Hailey Bieber hányást imitáló videója után bejelenetette, hogy ő már túl öreg ehhez a drámához, majd nemes egyszerűséggel letörölte magát TikTok-ról.

Kiemelt tartalom
Playback Péntek: Taylor Swift, Azahriah, Manuel és Wavy a hét megjelenései között Playback Péntek: Taylor Swift, Azahriah, Manuel és Wavy a hét megjelenései között 2024.4.19 18:43

Az internet népe egyértelműen állást foglalt: Selena mindenki kedvence, Hailey pedig az a csaj, aki valószínűleg már a suliban is mindenkit vegzált, igazi bully, akinek ráadásul nincs semmi egyénisége és mindenben csak Selenát akarja majmolni. A közvélekedés bár részben érthető, érdemes emlékeztetni magunkat két dologra: az egyik, hogy néhány videó és Insta-sztori alapján még mindig nem lehet megmondani, pontosan milyen kapcsolat, lehetséges ellentét van a két fél között, akinek soha nem fogunk belelátni az életébe. A másik, hogy bár milliók vannak elfoglalva ennek  két hollywoodi szépségnek a magánéletével, sem a jóságos Selena, sem pedig a néha furcsán nyilatkozó Hailey nem tudja, hogy mi egyáltalán a Földön vagyunk és éppen most is egy levegőt szívunk. 

Hogy folytatódik-e a szájkarate, nem tudni, Justin Bieber azonban a minap jelentette be, betegségére hivatkozva lemondja világkörüli turnéját.