2023.3.22 10:07
Olvasási idő 0:50
Szécsi Krisztián

JoJo Siwa a Disney Worldben jött rá, hogy leszbikus

ARCOK HOMOSZEXUALITÁS LMBTQ

Az amerikai táncos-youtuber valóban megszállottja Hamupipőkének és Hófehérkének.

Két fajta ember létezik: valaki, aki majd megőrül a Disney-ért és fejből vágja az összes ikonikus slágert, de vannak azok is, akik már a Jégvarázs harmadik percénél bevágják a szunyát. Olybá tűnik a Dance Mums reality egykori sztárja, a masnijáról elhíresült JoJo Siwa a Disney adultok (akiknek fő személyiségjegyük, hogy imádják a Disney filmeket) táborát erősíti.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

JoJo Siwa (@itsjojosiwa) által megosztott bejegyzés

Az amerikai celeb legfrissebb, a People magazinnak adott interjújában is a franchise, legfőképpen a Disney-parkok iránt érzett végtelen szeretetéről nyilatkozott.

„Rengeteg igazán szép emlékem köt ide, de azért nehéz pillanatokat is megéltem a Disney Worldben. Mindenesetre sokat hozzátett a személyiségfejlődésemhez“ – nyilatkozta Siwa a lapnak, majd a cikk egy későbbi pontján az is kiderült, hogy, ami a fejlődést és személyes ráébredéseket illeti, valóban nem viccelt. Hiszen pont a Disneylandnek köszönhetően jött rá maga is, hogy meleg.

„Már az első pillanatban teljesen beleszerettem a Disney World világába. A parkban jöttem rá, hogy meleg vagyok. Nem egyszer össze is törték a szívemet ezen a helyen. Tényleg rengeteg dolog köt ide a Disney Worldhöz a magánéletemben.“

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

JoJo Siwa (@itsjojosiwa) által megosztott bejegyzés

Siwa gyakori vendége a parknak. Nemrégiben legújabb barátnőjével, Kylie Prew-val látogatta meg Mickey egér otthonát, és ha valóban annyira hardcore Disney adult, mint ahogy azt mondja magáról, az csakis úgy stílszerű, ha Csipkerózsika kastélya előtt jegyzik el egymást szerelmével. Mindenesetre mi szorítunk nekik!