2023.3.13 17:34
Olvasási idő 0:39
Maier Péter

Úgy néz ki, több évada lesz a Last of Us-nak, mint ahány játék van

FILMEK + SOROZATOK THE LAST OF US

A második játékból ugyanis több évadot is ki lehet hozni a készítők szerint.

Véget ért a Last of Us HBO-sorozat első évada, amely cselekményében elég nagy százalékban lefedte a szériát inspiráló videójátékot. A készítők megszólaltak arról, mit és mennyit tartogathat a folytatás, és nagyon úgy néz ki, hogy a játék második részéből nem csak egy évadot szándékoznak készíteni.

A GQ UK-nek adott interjújukban megkérdezték az alkotókat, Craig Mazint és Neil Druckmann-t, hogy ahogy az első részt az első évad dolgozta fel, úgy a második részt a második évad fogja-e, a válasz pedig kategorikus nem volt. Legalábbis abban az értelemben, hogy a sorozat készítői szerint a második játékban sokkal több muníció van, minthogy egyetlen évad készüljön belőle. 

Pedro Pascal és Bella Ramsey a Last of Us nyolcadik epizódjában Forrás Warner Bros.

Mindez nem meglepő, ugyanis a Last of Us II egy sokkal komplexebb játék több karakterrel, történettel és akciójelenettel. Az HBO még nem jelentett be semmit, de az alkotók elég egyértelműen kommunikálnak arról, hogy jönnek még évadok a nagysikerű sorozatból.

Ami a videójátékot illeti, az első rész ebben a hónapban kerül fel PC-re, úgyhogy a számítósok is örülhetnek, ha ki akarják vinni a legendás game-et.