2023.3.20., hétfő

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Filmek és sorozatok
Maier Péter
2023.3.13 9:53
Olvasási idő  0:54

Az Oscar egyik legkedvesebb jelenete: Harrison Ford ölébe ugrott a Minden, mindenhol, mindenkor színésze

Egy 39 éves reunion-ről van szó.

Maier Péter
2023.3.13 9:53 Olvasási idő  0:54
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Megvan még a kisfiú az Indiana Jones és a végzet temploma című filmből? Ő az a Ke Huy Quan, aki az idei Oscaron legjobb filmnek választott Minden, mindenhol, mindenkorban alakította Waymond Wangot, és a legjobb férfi mellékszereplő díját is bezsebelte. 

 

Harrison Ford és Ke Huy Quan 39 évvel ezelőtt az Indiana Jones és a végzet templomában Forrás: ARCHIVES DU 7EME ART / PHOTO12 / AFP

 

Történt aztán, hogy a legjobb filmnek járó díjat éppen az a Harrison Ford adta át, akivel a vietnámi születésű amerikai színész gyerekként együtt dolgozott. A nagy találkozás pedig az Oscar-gála egyik legkedvesebb jelenetét hozta el, Quan ugyanis a nagy örömök közepette a színészlegenda ölébe ugrott, amikor az bejelentette, hogy az alkotás viszi a legjobb film díját:

 

 

 

Való igaz, ez nem az első közvetített reunion a két színész között, pár hónapja Quan a New York Times újságírójának mesélt egyik találkozásukról:

 

 

Egyébként a színész nem csak Harrison Forddal örülhetett a viszontlátásnak az idei gála szereplői közül, ugyanis Brendan Fraserrel is dolgoztak már együtt a 20-as éveik elején a Kőbunkó című filmben. 

 

 

 

 

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Thumbnail:  Rich Polk/Variety via Getty Images
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában filmek és sorozatok
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra