2023.3.13 9:53
Olvasási idő 0:54
Maier Péter

Az Oscar egyik legkedvesebb jelenete: Harrison Ford ölébe ugrott a Minden, mindenhol, mindenkor színésze

FILMEK + SOROZATOK HARRISON FORD OSCAR-DÍJ

Egy 39 éves reunion-ről van szó.

Megvan még a kisfiú az Indiana Jones és a végzet temploma című filmből? Ő az a Ke Huy Quan, aki az idei Oscaron legjobb filmnek választottMinden, mindenhol, mindenkorban alakította Waymond Wangot, és a legjobb férfi mellékszereplő díját is bezsebelte. 

Harrison Ford és Ke Huy Quan 39 évvel ezelőtt az Indiana Jones és a végzet templomában Forrás ARCHIVES DU 7EME ART / PHOTO12 / AFP

Történt aztán, hogy a legjobb filmnek járó díjat éppen az a Harrison Ford adta át, akivel a vietnámi születésű amerikai színész gyerekként együtt dolgozott. A nagy találkozás pedig az Oscar-gála egyik legkedvesebb jelenetét hozta el, Quan ugyanis a nagy örömök közepette a színészlegenda ölébe ugrott, amikor az bejelentette, hogy az alkotás viszi a legjobb film díját:

Való igaz, ez nem az első közvetített reunion a két színész között, pár hónapja Quan a New York Times újságírójának mesélt egyik találkozásukról:

Egyébként a színész nem csak Harrison Forddal örülhetett a viszontlátásnak az idei gála szereplői közül, ugyanis Brendan Fraserrel is dolgoztak már együtt a 20-as éveik elején a Kőbunkó című filmben.