2023.3.7 16:07
Olvasási idő 0:34
Kovács M. Dávid

Már kislányként is láthattuk a Való Világ idei győztesét, egy kultikus magyar vígjátéksorozatban kapott szerepet

ARCOK VALÓ VILÁG VALÓSÁGSHOW

Előkerült egy filmrészlet az Üvegtigris 3-ból, amelyben VV Kriszti helyes kislányként szaladgál az ikonikus, út menti büfékocsi körül – nyomában a félnótás Sanyival.

Meglepő filmjelenetet tettek közzé a Való Világ 11. évadának szentelt Reddit-csoportban, amelyen a szériát megnyerő VV Krisztit, azaz Karnics Krisztinát, láthatjuk az Üvegtigris-filmsorozat harmadik részében.

A szériagyőztes a 2010-ben – tehát kilenc évvel a legendás első rész után – bemutatott Üvegtigris 3 stáblistáján, valamint az IMDB filmes adatbázisban is szerepel mint „gyerek a Tigrisnél”.

Karnics Krisztináról már a széria kezdete óta tudni lehetett, hogy korábban az Éjjel-Nappal Budapest egyik szereplője volt, a mára megszűnt sorozat Kíráját alakította, a kormánybarát média pedig gyorsan összerakta, hogy ő az a lány, akiről a tavalyi KATA-tüntetések egyikén készült egy felvétel, amely szintén végigsöpört a Fidesz-barát médiumokon.

Karnics Krisztina egyébként a valóságshow aktuális évadának egyik legnépszerűbb játékosa volt, a játék során egyszer sem párbajozott, a legtöbb konfliktusa pedig éppen azzal a VV Melinával alakult ki, aki ellen a döntőbe került, azonban a nézők szavazatainak mintegy 60 százalékával magabiztos győzelmet aratott a riválisa ellen.