2023.3.22., szerda

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Arcok
Kovács M. Dávid
2023.3.7 16:07
Olvasási idő  0:34

Már kislányként is láthattuk a Való Világ idei győztesét, egy kultikus magyar vígjátéksorozatban kapott szerepet

Előkerült egy filmrészlet az Üvegtigris 3-ból, amelyben VV Kriszti helyes kislányként szaladgál az ikonikus, út menti büfékocsi körül – nyomában a félnótás Sanyival.

Kovács M. Dávid
2023.3.7 16:07 Olvasási idő  0:34
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Meglepő filmjelenetet tettek közzé a Való Világ 11. évadának szentelt Reddit-csoportban, amelyen a szériát megnyerő VV Krisztit, azaz Karnics Krisztinát, láthatjuk az Üvegtigris-filmsorozat harmadik részében.

 

A szériagyőztes a 2010-ben – tehát kilenc évvel a legendás első rész után – bemutatott Üvegtigris 3 stáblistáján, valamint az IMDB filmes adatbázisban is szerepel mint „gyerek a Tigrisnél”.

 

 

 

Karnics Krisztináról már a széria kezdete óta tudni lehetett, hogy korábban az Éjjel-Nappal Budapest egyik szereplője volt, a mára megszűnt sorozat Kíráját alakította, a kormánybarát média pedig gyorsan összerakta, hogy ő az a lány, akiről a tavalyi KATA-tüntetések egyikén készült egy felvétel, amely szintén végigsöpört a Fidesz-barát médiumokon.

 

Karnics Krisztina egyébként a valóságshow aktuális évadának egyik legnépszerűbb játékosa volt, a játék során egyszer sem párbajozott, a legtöbb konfliktusa pedig éppen azzal a VV Melinával alakult ki, aki ellen a döntőbe került, azonban a nézők szavazatainak mintegy 60 százalékával magabiztos győzelmet aratott a riválisa ellen.

 

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Forrás: rtl.hu Thumbnail:  VV11 / Reddit
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában arcok
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra