2023.3.27., hétfő

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Arcok
Szécsi Krisztián
2023.3.1 16:01
Olvasási idő  0:24

Adele menyasszony lett – Nyárra tűzték ki az esküvőt

Az énekesnő életébe újra beköszöntött a boldogság, miután 2021-ben elvált egykori férjétől, Simon Koneckitől, akivel 10 évig alkottak egy párt.

Szécsi Krisztián
2023.3.1 16:01 Olvasási idő  0:24
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

A Daily Mail amerikai lap egy rendkívül megbízható forrásból értesült, miszerint a többszörös Grammy-díjas brit énekesnőt 41 éves párja nemrégiben eljegyezte, s még a nyáron összeházasodnak. 

 

Forrás: Johnny Nunez / Contributor

 

Adele és a sportmenedzserként dolgozó férfi már két éve alkotnak egy párt, és az énekesnő nem győzte többször is kihangsúlyozni, hogy soha életében nem volt még ennyire szerelmes. Kisfia, a kilencéves Angelo, előző házasságából született Simon Koneck brit vállalkozótól, akivel 10 évig alkottak egy párt, s akitől 2021-ben vált el hivatalosan. A kapcsolat széthullása volt Adele harmadik albumjának, a 30-nek a fő tematikája, amely lemeznek köszönhetően idén hazavihette a Legjobb szóló popénekes teljesítményért járó Grammy-szobrot is.

 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Adele (@adele) által megosztott bejegyzés

 

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Thumbnail:  Gareth Cattermole / Staff
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában arcok
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra