2023.3.20., hétfő

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Arcok
Szécsi Krisztián
2023.2.22 17:08
Olvasási idő  0:51

Avril Lavigne és Mod Sun szakítottak, ám úgy tűnik máris itt a vigasz

A rockszerelem majdnem 3 évig tartott.

Szécsi Krisztián
2023.2.22 17:08 Olvasási idő  0:51
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Úgy tűnik a 2000-es évek rockdívájának ezúttal sem jött össze a szerelem, hiszen, ahogy azt a People magazin lehozta, Avril Lavigne és Mod Sun majdnem egy évvel azután, hogy bejelentették eljegyzésüket, szakítottak.

 

Az újságnak nyilatkozó forrás szerint a pár az elmúlt két hónapban se veled, se nélküled szintű kapcsolatban volt együtt, mielőtt végleg megegyeztek volna, hogy külön utakon folytatnák életüket. 

A két zenész között egyébként – sorsszerűen – Flames című közösdaluk munkálatai alatt lobbant fel a láng, melyre Mod Sun így emlékezett vissza: „Nehéz volt az egészet felfogni, hiszen ő a kib*szott Avril Lavigne“. Mod legújabb albumján, a God Save The Teen-en több dalt is Avril inspirált, sőt, az egyikben, melynek címe Avril's Song, a férfi azt énekli: „Csókot dobott nekem, én pedig többet már nem akartam szétszívni az agyamat/ Ő minden, ami én nem. Nélküle végleg elvesztem“.

 

Ám úgy tűnik a kanadai származású énekesnő nem sokáig búslakodott és a rock után idejét látta zenei stílust váltani. Legalábbis az elmúlt napok paparazzi-fotói ezt igazolják, melyeken Avril a Los Angeles-i atomdrága, atomfenszi, atomexkluzív NOBU étterem előtt ölelgeti a világhírű rappert, Tygát.

 

Forrás: tmz.com

 

A művészekhez közel álló források szerint Avril és Tyga mostanában sokat lógnak együtt, bár nem túl világos, hogy ezeknek a találkozóknak van-e egyáltalán romantikus oldala.

Igazából nem is számít. A lényeg, hogy mindenki legyen boldog.

Mi szorítunk neked, Avril!

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Thumbnail:  Amy Sussman / Staff
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában arcok
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra