2023.2.17 15:23
Olvasási idő 0:52
Masszi-Rigó Csilla

Még a kosárlabda is aranyba borul a PUMA és a Balmain közös kollekciójában

DIVAT KOSÁRLABDA PUMA

Ki gondolná, hogy egy kosárlabdaszett is lehet egyszerre titokzatos, elegáns és még sportos is?

Olivier Rousteing a Balmain kreatív igazgatójaként immáron több mint tíz éve szolgáltat egyszerre kifinomult, teátrális, merőben elegáns és mégis vadítóan döglesztő kollekciókat az haute couture-kedvelőknek, a francia divattervező ugyanakkor a sport világa felé is szívesen nyit. Ékes példa erre a Balmain és a PUMA napokban debütáló közös kollekciója, amely ezúttal a kosárpályák mellett az utcákat is meghódítja. 

Míg a két márka első együttműködése a bokszot helyezte a középpontba a Cara Delevingne által vezetett 2019-es kampányban, a Balmain és a PUMA most Skylar Diggins-Smith és Kyle Kuzma profi amerikai kosárlabdázók segítségével kalauzol el minket a sport világába.

Balmain x PUMABalmain x PUMABalmain x PUMABalmain x PUMA
Galéria megtekintése
(5)

A márkák igazi szerelemgyermekeként február 18-tól érkezik a boltokba egy mesés tervezésű sneaker, melynek nyelvét aranyszínű Balmain-logó díszíti, a PUMA pedig fejlett technológiájának köszönhetően egyedi sarokövekkel, a párnázott nyelvhez használt plüss anyagokkal, hálós orr-résszel és ProFoam párnázással egészíti ki a lépőt. A luxuscipellő dizájnja minden ízében hordozza a Balmain egyedi stílusát, anyaga pedig a márkához hűen eredeti olasz bőr lesz. 

Kiemelt tartalom
Az új kedvenc surranó, ami beveszi a fülledt várost: így hasít a flaszteron az új Puma Palermo Az új kedvenc surranó, ami beveszi a fülledt várost: így hasít a flaszteron az új Puma Palermo 2024.4.11 15:53

Ami a kollekció többi részét illeti, a sportcsillagok, Diggins-Smith és Kuzma olyan klasszikusokat is viselnek, mint a Teddy Jacket, amely bőr és pamut felhasználásával készült fekete-fehér-piros kosárlabda ihlette színekkel. A kollekciót sapkák, pólók, dzsekik, kapucnis pulóverek és rövidnadrágok egészítik ki.

A Balmain és a PUMA közös, limitált ruházati termékeit itthon nem, a hivatalos Balmain weboldalon azonban február 18-tól szerezhetik be a márka szerelmesei.