2023.3.22., szerda

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Divat
Kovács M. Dávid
2023.2.15 10:40
Olvasási idő  0:47

Rihanna egy pár pécsi kesztyűben pompázott a Super Bowl félidejében

Az énekesnő nem először viselte a magyar gyártó termékét, ezúttal a tűzpiros báránybőr lett a befutó, amellyel a Vogue magazin tavaly elhunyt főszerkesztője előtt tisztelgett.

Kovács M. Dávid
2023.2.15 10:40 Olvasási idő  0:47
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Rihanna a 2023-as Super Bowl szünetében adott fellépése alatt egy pár pécsi kesztyűt viselt a Pécsi Gloves International (PGI) jóvoltából, derült ki a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara keddi Facebook-bejegyzéséből.

 

Rihanna a Super Bowl félidei show-ja alatt Forrás: Kevin Sabitus / Getty Images

 

Mint írják, az énekesnő számára több variáció is készült, de végül a cég tűzpiros puha báránybőr kesztyűjére esett a választás. Rihanna egyébként nem először visel a magyar gyártó által előállított terméket, így a méret levétele sem okozott problémát.

 

„Egy ilyen volumenű produkció esetében több szettel is készülnek a stylistok, viszont ez most egy különleges eset volt a kabát választásakor. A művésznő ezzel a szettel tisztelgett a tavaly elhunyt Andre Leon Talley tervező előtt“ – írják a bejegyzésben.

Noha a Pécsi Gloves International a magyarok körében nem túl ismert, a gyártónak számos olyan együttműködése van, amelyben neves külföldi sztárok, színészek viselik a hazai tervezésű és gyártású kesztyűket.

 

 

„Az ilyen jellegű USA-ból érkező megkeresések Dorothy Gaspar tervezőnek köszönhető, aki már rengeteg sztár kezére adta rá a PGI által készített termékeket. (...) A tervező neve ne tévesszen meg senkit, a magyar származású és kesztyűgyártó családi háttérrel rendelkező Gáspár Dóra is magyar gyökerekkel rendelkezik“ – írják a posztban.

 

Rihanna Super Bowl-fellépéséről – és magáról a mérkőzésről, az NFL döntőjéről – egyébként részletesebben is olvashatsz ebben a cikkünkben.

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Thumbnail:  Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara / Facebook
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában divat
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra