2023.3.20., hétfő

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Zene
Maier Péter
2023.2.13 10:05
Olvasási idő  1:11

Nézd vissza Rihanna Super Bowl-fellépését, ami nem csak azért emlékezetes, mert terhesen nyomta végig

Az énekesnő terhesen nyomta végig az utóbbi évek egyik legnagyobb félidei show-ját.

Maier Péter
2023.2.13 10:05 Olvasási idő  1:11
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Második gyermekét várja Rihanna, aki (magyar idő szerint) hétfő hajnalban terhesen lépett fel az 57. Super Bowl félidejében. 

 

Rihanna félidei műsora az 57. Super Bowlról Forrás: Sean M. Haffey/Getty Images

 

A 34 éves popsztár halftime show-ja enélkül is emlékezetes lett volna. A műsor során lényegében az egész életműve meghatározó slágereit előadta, mutatjuk, hogy nézett ki a setlist:

 

 • B*tch Better Have My Money
 • Where Have You Been
 • Only Girl (In the World)
 • We Found Love
 • Rude Boy
 • Work
 • Wild Thoughts
 • Pour It Up
 • All of the Lights
 • Run This Town
 • Umbrella
 • Diamonds

 

Persze, így is vannak nagy hiányzók (Needed Me például), de érdekes, hogy bekerült az All of the Lights, ami valójában a mostanság nem túl népszerű Kanye West egyik lemezéről (My Beautiful Dark Twisted Fantasy) származik. Voltak találgatások, hogy ki vendégeskedik majd az énekesnő műsorában, de végül csak ő és a táncosai jelentek meg „a színpadon“, aminek elég erős üzenetértéke van. Nem volt annyi furcsa, szokatlan, nagyszabású show-elem, mint The Weeknd '21-es buliján, de így is az egyik legmegjegyezhetőbb performansz volt a félidei műsorok történetében, köszönhetően a színvonalas éneklésnek (már amikor, ugye) és az énekesnő karizmájának, ami ebben a (vicces, hogy ezt mondjuk, de) minimalista műsorban nagyon erősen kirajzolódott. Persze, nem kérdés, hogy zenei értelemben egy kétes megítélésű formátumról beszélünk, így egy-egy ilyen igényesebb produkció könnyen ki tud emelkedni pozitív értelemben.

 

 

Rihanna egyik képviselője egyébként megerősítette, hogy az énekesnő és A$AP Rocky második gyermeküket várják.

 

Volt meccs is amúgy

Azért ne felejtsük el, hogy a legnagyobb rangú amerikai futballbajnokság, az NFL döntőjét rendezték meg tegnap, amelyen a Philadelphia Eagles a Kansas City Chiefs-szel mérkőzőtt meg az arizonai State Farm Stadionban. 

A Chiefs szoros csatában, 38-35-re tudott felülemelkedni ellenfelén, köszönhetően Patrick Mahomes irányító játékának, aki az első félidő végén megsérült ugyan, de ígyis végigjátszotta a mérkőzést. A kansas-i csapat négy éven belül másodjára nyert Super Bowlt, Mahomes lett a döntő MVP-je.

 

Patrick Mahomes és a Kansas City Chiefs ünneplik újabb Super Bowl-címüket, miután 38–35-re legyőzték a Philadelphia Eagles csapatát Forrás: Christian Petersen/Getty Images
Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Thumbnail:  Ezra Shaw/Getty Images
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában zene
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra