2023.2.14 15:52
Olvasási idő 0:43
Kovács M. Dávid

Magyarországon is elindult az új streamingplatform, A besúgón túl is akad néhány nagy dobás

TECH-TUDOMÁNY FILMEK SOROZATOK STREAMING

Óriási kedvezménnyel várja az első előfizetőket a SkyShowtime. A kínálatban sok egyéb más mellett megtaláljuk például az új Top Gunt, Az Északit, a Downton Abbey-fimet, az új Star Trek-sorozatot és a Twin Peaks harmadik évadát is.

Kedden nyolc közép- és kelet-európai országban, köztük hazánkban is, elérhetővé vált a SkyShowtime streamingplatform, amely korábban számtalan filmet és sorozatot ígért a régió előfizetőinek.

Ahogy korábban írtuk, a SkyShowtime a Universal Pictures, a Paramount Pictures, a Nickelodeon, a DreamWorks Animation, a Paramount+, a SHOWTIME®, a Sky Studios és a Peacock tartalmait teszi közzé.

Az új platformon elérhetőek például a Downton Abbey: Egy új korszak, a Jurassic World: Világuralom, Az Északi és a Top Gun: Maverick című filmek – további címekért katt a korábbi cikkünkre.

A sorozatok között megtaláljuk például az új Star Trek-sorozatot (Star Trek: Strange New Worlds), a Kevin Kostnerrel készült Yellowstone-t, a Keresztapa-filmek születéséről szóló The Offert, vagy a híres elnökfeleségek életét bemutató The First Ladyt.

Ahogy korábban beszámoltunk róla, a vállalat számos saját gyártású sorozatot vásárolt meg az HBO Maxtól Európában, köztük a magyar gyártású A besúgót is, ami a nagy népszerűség ellenére tavaly nyáron kikerült az HBO repertoárjából.

Kiemelt tartalom
10 színész, aki részegen vagy bemindenezve állt kamera elé a leghíresebb filmjeiben 10 színész, aki részegen vagy bemindenezve állt kamera elé a leghíresebb filmjeiben 2023.11.30 18:15

A havi előfizetés díja alapvetően 1999 forint lesz, az indulásról szóló sajtóközlemény kiemeli: azok az új előfizetők, akik a skyshowtime.com oldalon keresztül regisztrálnak, 50 százalékos kedvezményt kapnak az alapcsomag havi előfizetési díjából – örökre.