2023.3.21., kedd

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Tech
Kovács M. Dávid
2023.2.14 15:52
Olvasási idő  0:43

Magyarországon is elindult az új streamingplatform, A besúgón túl is akad néhány nagy dobás

Óriási kedvezménnyel várja az első előfizetőket a SkyShowtime. A kínálatban sok egyéb más mellett megtaláljuk például az új Top Gunt, Az Északit, a Downton Abbey-fimet, az új Star Trek-sorozatot és a Twin Peaks harmadik évadát is.

Kovács M. Dávid
2023.2.14 15:52 Olvasási idő  0:43
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Kedden nyolc közép- és kelet-európai országban, köztük hazánkban is, elérhetővé vált a SkyShowtime streamingplatform, amely korábban számtalan filmet és sorozatot ígért a régió előfizetőinek.

 

Ahogy korábban írtuk, a SkyShowtime a Universal Pictures, a Paramount Pictures, a Nickelodeon, a DreamWorks Animation, a Paramount+, a SHOWTIME®, a Sky Studios és a Peacock tartalmait teszi közzé.

 

Az új platformon elérhetőek például a Downton Abbey: Egy új korszak, a Jurassic World: Világuralom, Az Északi és a Top Gun: Maverick című filmek – további címekért katt a korábbi cikkünkre.

 

 

A sorozatok között megtaláljuk például az új Star Trek-sorozatot (Star Trek: Strange New Worlds), a Kevin Kostnerrel készült Yellowstone-t, a Keresztapa-filmek születéséről szóló The Offert, vagy a híres elnökfeleségek életét bemutató The First Ladyt.

 

 

Ahogy korábban beszámoltunk róla, a vállalat számos saját gyártású sorozatot vásárolt meg az HBO Maxtól Európában, köztük a magyar gyártású A besúgót is, ami a nagy népszerűség ellenére tavaly nyáron kikerült az HBO repertoárjából.

A havi előfizetés díja alapvetően 1999 forint lesz, az indulásról szóló sajtóközlemény kiemeli: azok az új előfizetők, akik a skyshowtime.com oldalon keresztül regisztrálnak, 50 százalékos kedvezményt kapnak az alapcsomag havi előfizetési díjából – örökre.

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Forrás: hvg.hu Thumbnail:  HBO
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában tech
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra