2023.3.21., kedd

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Filmek és sorozatok
Szöllősi Anna
2023.1.31 12:29
Olvasási idő  0:46

Új streamingszolgáltató érkezik Magyarországra, ami visszahozza A besúgót is

A SkyShowtime streamingszolgáltatás 1999 Ft-ba fáj majd havonta.

Szöllősi Anna
2023.1.31 12:29 Olvasási idő  0:46
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

A SkyShowtime február 14-től nyolc közép- és kelet-európai piacon lesz elérhető: Magyarország mellett Albániában, Csehországban, Észak-Macedóniában, Koszovóban, Lengyelországban, Romániában és Szlovákiában, így már összesen 20 országban vehetjük igénybe a szolgáltatást. 

 

A legnagyobb újítás talán, hogy az előfizetők hozzáférhetnek a Universal Pictures és a Paramount Pictures legújabb mozifilmjeinek exkluzív televíziós premierjeihez, valamint a Nickelodeon, a DreamWorks Animation, a Paramount+, a SHOWTIME®, a Sky Studios és a Peacock tartalmaihoz, emellett helyi saját gyártású műsorokat, dokumentumfilmeket és önálló, egyedi adásokat is kínálnak majd - írják a közleményben.

 

A vállalat nemrégiben jelentette be, hogy 21 saját gyártású sorozatot vásárolt meg az HBO Maxtól Európában, köztük A besúgóét, ami a nagy népszerűség ellenére tavaly nyáron kikerült az HBO repertoárjából. 

 

A SkyShowtime platformján már egészen az indulástól kezdve olyan filmeket érhetünk el, mint az Ambulance, Downton Abbey: A New Era, Jerry and Marge Go Large, Jurassic World Dominion, Ray Donovan: The Movie, Redeeming Love, The Bad Guys, The Hanging Sun, vagy a The Northman and Top Gun: Maverick.


A SkyShowtime a www.skyshowtime.com weboldalon, a SkyShowtime alkalmazáson keresztül pedig Apple iOS, tvOS, Android eszközökön, továbbá Android TV-n, Google TV-n, LG TV-n is elérhető lesz. 

 

A szolgáltatás Magyarországon havi 1999 Ft-ért vehető igénybe. 

 

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Forrás: prezly.com Thumbnail:  IMDB
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában filmek és sorozatok
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra