2023.3.26., vasárnap

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Zene
Kovács M. Dávid
2023.2.9 17:45
Olvasási idő  0:40

Túl sok a technó, ezért egy új melegbuli-sorozat indul a budapesti éjszakában

Dirty Cash néven új melegbuli-sorozat indul Budapesten. Az első állomás a Tesla Loft, ahol jövő szombaton dördül majd el a startpisztoly.

Kovács M. Dávid
2023.2.9 17:45 Olvasási idő  0:40
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Jövő héttől egy új melegbuli-sorozat színesíti Budapest éjszakai életét: a Dirty Cash február 18-án, azaz jövő szombaton, veszi be a Kazinczy utcai Tesla Loft bulibirodalmát.

 

A Dirty Cash azt ígéri: kifejezetten az igényes elektronikus zenét kedvelők bulija lesz. Forrás: Dirty Cash / Facebook

 

Mindez egy nagyon szűkszavú Facebook-eseményből derült ki, a Humen LMBTQ magazin azonban néhány mondat erejéig meg tudta szólaltatni a szervezőket, akik azt állítják: a Dirty Cash kifejezetten az igényes elektronikus zenét kedvelők bulija lesz.

 

„Ez nem egy pop buli, nem lesznek R’n’B vagy bármilyen más, kereskedelmi rádiókból visszaköszönő slágerek“ – mondták a várható zenei felhozatalról. Hozzátették: mivel jelenleg techno-túlkínálat jellemzi Budapesti éjszakai életét, nem terveznek felülni erre a vonatra sem.

 

Abban viszont egészen biztosak vagyunk, hogy sikerül majd olyan katarzist teremteni a tánctéren, amire rég nem volt példa

 

– hangsúlyozták a Humen megkeresésére.

 

„Látunk egy piaci rést, és látjuk azt az elégedetlenséget, ami nem LMBT-specifikus a budapesti éjszakában. Abban a zenei irányzatban, amiben mozgunk, harapni lehet, hogy ez meleg és melegeknek szól, így nem volt kérdés, hogy melegbulit szeretnénk csinálni” – tette hozzá a négyfős szervezőcsapat.

 

További infók a Dirty Cash első bulijáról az esemény Facebook-oldalán.

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Forrás: humenonline.hu Thumbnail:  Dirty Cash / Facebook
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában zene
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra