2023.3.20., hétfő

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Divat
Masszi-Rigó Csilla
2023.2.9 15:00
Olvasási idő  0:28

A Nike és a Stüssy közös cipői meghódítják a nagyvárosok aszfaltját

A Fossil és Rattan cipők február 10-től vásárolhatóak meg a nemzetközi piacon, a csodás lábbelikért azonban mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk.

Masszi-Rigó Csilla
2023.2.9 15:00 Olvasási idő  0:28
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Tavaly derült ki, hogy a Nike közös cipőket tervez az elmúlt évek egyik legnépszerűbb street style márkájával, a Stüssyvel. A két cég kollaborációja alkalmából két csodálatos pár lábbeli született, amelyek február -től hódítják meg a nagyvárosi aszfaltot. 

 

Hullámos vonalvezetés, strapabíró anyag a Stüssy és a Nike közös cipőjében! Forrás: Nike x Stüssy

 

A Stüssy x Nike Air Max Penny 2 néven futó, kenderből készült cipők egy-egy becenevet kaptak, míg a sötétebb, földszínű változatot „Rattan”-ra, a világos, ekrüben pompázó sneakert „Fossil”-ra keresztelték el.  

 

Stüssy x Nike Air Max Penny 2 „Rattan” Forrás: Nike

 

A Stüssy felirat a középső részen található, míg a Nike logó a cipő nyelvén fedezhető fel. A lábbeli kender- és gumirésze egyaránt hullámos mintázatot kapott a nyelveken és a szárakon pedig sodort kötélre hasonlító húzófülek jelennek meg. Az igényes és egyedi dizájnnal ellátott cipőket 200 dollárért (~71 ezer forintért) bocsátják áruba péntektől.

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Forrás: hypebeast.com Thumbnail:  Nike x Stüssy
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában divat
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra