2023.3.25., szombat

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Közélet
Szécsi Krisztián
2023.2.8 16:13
Olvasási idő  0:38

Újranyit a Turbina, Budapest egyik népszerű szórakozóhelye

A nagy bejelentést március elején egy programsorozat is követi.

Szécsi Krisztián
2023.2.8 16:13 Olvasási idő  0:38
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Több mint hét hónapnyi kötelező szünet után újranyit fővárosunk egyik igen közkedvelt spotja, a Turbina Kulturális Központ – tudhatjuk meg a szórakozóhely és közösségi tér Facebook-oldaláról, ami azonnal egy nyitó bulisorozattal harangozza be a nagy visszatérést

 

Kedves Mindenki!
Hosszabb készülődés után március elején újra kinyit a Turbina.


Az első 9 hónapnyi működés után igyekeztünk levonni tanulságokat, és javítani a ház gyerekbetegségein. A kerületi Önkormányzat és a Kormányhivatal segítségével az engedélyeinket is sikerült a számunkra megfelelően módosítani. Így a nagyon nehéz üzleti helyzetünk ellenére úgy érezzük, hogy bele merünk vágni egy nyitásba, hogy újrakezdjük, vagy talán inkább folytassuk azt a kulturális és közösségépítő tevékenységet, amit 2021 őszén elkezdtünk. Hiszünk benne, hogy szüksége van a Turbinára a városnak.


Először március első hétvégéjén, egy kétnapos, színes programokkal teletűzdelt ünneplés keretein belül nyitjuk ki a kapukat, kiegészülve éjszakai programokkal. Mi már nagyon vártuk ezt a pillanatot, hamarosan találkozunk!

 

Forrás: Turbina Kulturális Központ

 

Az esemény március 3-tól 5-ig fog tartani és belépőköteles lesz. A programmal és a jegyárusítással kapcsolatban hamarosan jelentkezik a Turbina csapata.

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Thumbnail:  Turbina Kulturális Központ
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában közélet
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra