2023.3.25., szombat

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Zene
Maier Péter
2023.2.6 10:13
Olvasási idő  0:47

Újra itt a magyar könnyűzene egyik legfontosabb tehetségkutatója – Már lehet jelentkezni a Kikeltetőre

Feltörekvő zenészeknek aligha van jobb opció, hogy megmutassák magukat.

Maier Péter
2023.2.6 10:13 Olvasási idő  0:47
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Nyolcadik alkalommal indul be a Kikeltető. A KERET blog zenei tehetségkutatója az egyik legfontosabb platform arra, hogy a feltörekvő magyar zenészek megmutassák magukat. Ha úgy érzed, megérett a projekted arra, hogy megmutasd a közönségnek és a zsűrinek, ne habozz, jelentkezz!

 

A zsűritagok között – ahogy a korábbiakban – idén is olyan emberek vannak, akik releváns tényezők a könnyűzenei életben: Biczó Andrea (phenom’, Budapest Park), Czeglédi Szasza (Akvárium, Bánkitó, Run Over Dogs), Fekete Giorgio (Carson Coma), Hegyi Olivér (HOLI, Hiúz), Jezerszky Viki (AZVLM, Kolorádó, Turbina), Kersner Máté (Wavy, OFF Media, Recorder, phenom’), Kocsis András (KERET), LAU, Sajó Dávid (Telex, After Podcast), Vereczkey Ákos (Telekom Electronic Beats), illetve a KERET blog szerkesztői és a Gólya Presszó delegáltjai is hallgatják majd a jelentkezők dalait.

 

Tök mindegy, milyen műfajban alkotsz, hol laksz, esélyed lehet bekerülni a shortlistre, később pedig akár meg is mutathatod magad élőben – nem beszélve a nyereményekről, amelyek a karriered felpörgetését segíthetik.

A Kikeltető nem játszik kicsiben, Krúbi vagy a Carson Coma sokat emlegetett előadók, akik ebben a versenyben bukkantak fel, de többek között az Analog Balaton vagy FILO életében is fontos állomás volt a KERET Blog tehetségkutatója. 

 

Jelentkezni március 1. 23 óra 59 percig lehet, kitöltve az ezen a linken lévő Google Űrlapot.  

 

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Forrás: keretblog.hu Thumbnail:  Diana Komroczki / KERET blog
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában zene
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra