2023.1.31 12:57
Olvasási idő 0:31
Szöllősi Anna

Végre egy hír a királyi családban, ami nem Harry és Meghan körül forog: III. Károly tiszteletére újra összeállhat a Spice Girls

ZENE SPICE GIRLS ZENE

Kevés olyan esemény van a világon, hogy egy legendás és régóta visszavonult zenei formációt feltámasszon, de az angol király beiktatása pont ilyen lehet.

A felröppent hírek szerint a Spice Girls Victoria Beckhammel együtt térhet vissza III. Károly koronázásának háromnapos rendezvénysorozatán, május 5. és 8. között. A 2012-es londoni olimpia záróünnepsége óta ez lehetne az első alkalom, hogy mind az öt Spice Girls - Sporty, Ginger, Scary, Baby és Posh - együtt állnak színpadra. 

„A szervezők nagyon szeretnék megszerezni Nagy-Britannia ikonikus bandáját, és a Spice Girls fontolóra vette, hogy ott legyen egy ilyen történelmi eseményen“ - mondta egy forrás a The Sun brit bulvárlapnak. Bár a hírt a Spice Girls még nem erősítette meg, Mel B a múlt héten Sherri Shepherd talkshowjában utalt egy hamarosan esedékes, közös bejelentésre. 

A királyi család egyébként odavan a 90-es évek legsikeresebb lánybandájáért, még Harry herceg is megemlítette őket emlékiratában, ahol felidézte, hogy apja, Károly „ritmusra bólogatott és dobolt a lábával“ egy Spice Girls-koncerten.