2023.3.27., hétfő

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Zene
Szöllősi Anna
2023.1.31 12:57
Olvasási idő  0:31

Végre egy hír a királyi családban, ami nem Harry és Meghan körül forog: III. Károly tiszteletére újra összeállhat a Spice Girls

Kevés olyan esemény van a világon, hogy egy legendás és régóta visszavonult zenei formációt feltámasszon, de az angol király beiktatása pont ilyen lehet.

Szöllősi Anna
2023.1.31 12:57 Olvasási idő  0:31
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

A felröppent hírek szerint a Spice Girls Victoria Beckhammel együtt térhet vissza III. Károly koronázásának háromnapos rendezvénysorozatán, május 5. és 8. között. A 2012-es londoni olimpia záróünnepsége óta ez lehetne az első alkalom, hogy mind az öt Spice Girls - Sporty, Ginger, Scary, Baby és Posh - együtt állnak színpadra. 

 

„A szervezők nagyon szeretnék megszerezni Nagy-Britannia ikonikus bandáját, és a Spice Girls fontolóra vette, hogy ott legyen egy ilyen történelmi eseményen“ - mondta egy forrás a The Sun brit bulvárlapnak. Bár a hírt a Spice Girls még nem erősítette meg, Mel B a múlt héten Sherri Shepherd talkshowjában utalt egy hamarosan esedékes, közös bejelentésre. 

 

A királyi család egyébként odavan a 90-es évek legsikeresebb lánybandájáért, még Harry herceg is megemlítette őket emlékiratában, ahol felidézte, hogy apja, Károly „ritmusra bólogatott és dobolt a lábával“ egy Spice Girls-koncerten. 

 

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Forrás: nylon.com Thumbnail:  GettyImages / ZIK Images/United Archives
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában zene
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra