2023.3.25., szombat

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Tech
Szöllősi Anna
2023.1.31 11:54
Olvasási idő  0:27

Állítható árnyalatú ablakokat kaphat az Apple elektromos autója

Miközben az autók szerelmesei már tűkön ülve várják, hogy mikor érkezhet az Apple Car, újabb részletek láthattak napvilágot.

Szöllősi Anna
2023.1.31 11:54 Olvasási idő  0:27
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Az Apple egyelőre nem tett nagyobb bejelentést az elektromos járművével kapcsolatban, de már az is árulkodó lehet, hogy milyen típusú szabadalmakra pályáznak. 

 

A hónap elején az amerikai védjegyhivatal tette közzé az Apple szabadalmi kérelmeit, amik a járművek külső világítási rendszeréhez kapcsolódtak. Ezúttal pedig a Patently Apple számolt be arról, hogy az Apple két újabb szabadalmat nyújtott be a titkos projekthez, amik a „szabályozható ablakokra“ vonatkoznak, és amivel lehetővé tennék az utasok számára, hogy eldöntsék, milyen szinten nyújtanak betekintést a kocsiba, vagyis a privátszférájukba.

 

Tehát ha a felröppent hírek igazak, olyan ablakokra számíthatunk, amik állítható rétegekkel rendelkeznek, így könnyedén szabályozhatnánk a sötétítés árnyalatát, a fényvisszaverőképességet és az ablak homályosságának szintjét, mégpedig egy speciális folyadékkristályos eszközzel. 

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Forrás: hypebeast.com Thumbnail:  Instagram / @eyesmag
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában tech
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra