2022.10.28 17:30
Olvasási idő 0:44
Masszi-Rigó Csilla

Madonna élő adásban szívott fel valamit az orrába

Madonna élő adásban szívott fel valamit az orrába
Forrás Jeff Kravitz/MTV VMAs 2021/Getty Images for MTV/ViacomCBS
ZENE TÉMA TOPIC

Madonna nem volt rest rush-t felszívni (legalábbis a rajongók szerint) egy élő TikTok-videóban, ahol Terri Joe-val, vagyis _Psyiconic_ egyik alteregójával beszélgetett.

Egészen extrém beszélgetésnek lehettek szemtanúi azok a TikTok-nézők, akik pár napja csatlakoztak Madonna és egy egyre népszerűbb TikTok-felhasználó, _Psyiconic_ beszélgetéséhez. 

@_Psyiconic_ nevét bár itthon még nem sokan ismerik, néhány hét leforgása alatt azonban ő lett az amerikai TikTok egyik kedvence. Videóiban több személyiségét is bemutatja, legtöbbször Terri Joe-ként, egy mélyen keresztény, konzervatív értékeket valló fiatal lányként mutatkozik be. 

Terri Joe a minap Madonnát kérdezte vallásosságáról és a megkeresztelkedésről. A 64 éves énekes magát mélyen kereszténynek tartva a beszélgetés egyik pontján fiolát ragad, felszív belőle valamit, majd egy pillanatra teljesen elveszti a fonalat mondván, ő még azelőtt sosem csinált ilyet. A különös jelenetet 8:40-nél láthatod. 

Legális, de veszélyes móka

Madonna nem szegett meg semmilyen törvényt (ebben az esetben legalábbis biztosan nem) a nézők szerint a videóban látható poppers – vagyis rush – ugyanis legális vágyfokozó-élénkítőszer nem csak Európában, de Amerikában is. A rush megnöveli a szexuális vágyat, meghosszabbítja az orgazmust idejét, egy pillanatra pedig furcsa, eufórikus élményt nyújt használójának.

Kiemelt tartalom
Ilyen az élet a világ egyik legnagyobb börtönében – A salvadori megabörtön sokak szerint igazi kínzóhely Ilyen az élet a világ egyik legnagyobb börtönében – A salvadori megabörtön sokak szerint igazi kínzóhely 2023.3.19 11:21

Persze nem csak pozitív hatásai vannak, a szer használata hosszú távon rendkívül veszélyes is lehet: a rush-ban található alkyl-nitritek gyors szívverést, alacsony vérnyomást, a nyálkahártya károsodását sőt, akár tartós látásvesztést is okozhatnak.