2023.1.25 17:23
Olvasási idő 0:50
Szöllősi Anna

Minelli, T. Danny, K.Kevin: velük érkezik Szeged első arénás fesztiválja

ZENE FESZTIVÁL ZENE

Március 14-én hatalmas bulifolyammal izzítja be a tavaszt a Napfény Városának első „aréna fesztiválja.“

A 12 órás bulimaratonon, azaz a Color Aréna Fesztiválon - a szegedi Pick Arénában - fellépnek majd a hazai streaming kedvencei, jön a honi klubélet krémje és itt lesz a világsztár dance-díva, mások mellett a Rampampam és az MMM című slágereivel pillanatok alatt óriási kedvenccé vált Minelli. 

Minelli tavaly Budapesten, egy teltházas rádiós koncertsorozaton lépett fel először hazánkban hatalmas sikerrel, most visszatérve Szeged legnagyobb rendezvényhelyszínén láthatja őt újra a hazai közönség. A dance-díva szólókarrierje alig négy éve indult, 2021-ben pedig a Rampampam című slágerével egycsapásra feliratkozott a nemzetközi dance kedvencek sorába. A dal már közelíti a 300 milliós megtekintést és Minelli azóta is állandó szereplője az európai játszási listáknak olyan slágerekkel, mint - a Rampampam mellett - az MMM, a Nothing Hurts és a Heart Instructions.


A Color Aréna Fesztivál nagyot merít a hazai kínálatból is, egyrészt a hazai DJ elitből felvonultatva olyan neveket, mint Bréda Bia, Jauri, Regán Lili, Elektra, JoerJunior, Yamina, Szecsei, Metzker Viktória és a Sing Sing DJ Team, avagy Gabriel B., WellDan aka. Dain Farrell. Az éjszaka császárai mellett a hazai streaming kedvencei is színpadra lépnek, így egy emberként tombolhat a Pick Aréna közönsége Echo, AKC Misi, AKC Kretta, K. Kevin vagy T. Danny produkciójára. A bulimaraton este 6-kor indul és hajnal 5-ig tart, lévén, hogy március 15-e munkaszüneti nap.