2023.1.30., hétfő

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Filmek és sorozatok
Masszi-Rigó Csilla
2023.1.23 17:41
Olvasási idő  0:48

Machine Gun Kelly és Tom Hanks versenyeznek a legrosszabb film díjáért

Tom Hanks filmjei idén kevés kritikust nyűgöztek le...

Masszi-Rigó Csilla
2023.1.23 17:41 Olvasási idő  0:48
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

A Marilyn Monroe életéről szóló Szöszi című film kapta a legtöbb, nyolc jelölést a legrosszabb produkciókat díjazó Arany Málnára. Tom Hanks három díjra is esélyes. A Szöszit egyebek mellett a legrosszabb film, forgatókönyv és rendező kategóriában is jelölték – számolt be róla a BBC News. Az Ana de Armas főszereplésével, eredetileg fikciós regényből készült film kihívója lehet még a Pinokkió, a Morbius, A sellő és a Napkirály, valamint Machine Gun Kelly rendezése, a Good Mourning is. 


Az „Oscar undok rokonának” nevezett Arany Málna-díjra Tom Hanks három jelölést is kapott idén. Kettőt rögtön az Elvisért: a legrosszabb epizódszereplőként és a legrosszabb szereplőpárosként is, utóbbi jelölést a szerepéhez viselt maszk miatt kapta.  Baz Lurhmann életrajzi filmje a kritikusok körében sikert aratott, a brit filmakadémia kilenc díjára jelölte, az Elvist játszó Austin Butler pedig elnyerte a Golden Globe-díjat.


A Disney új Pinokkiója (Robert Zemeckis rendezésében), hat kategóriában esélyes az Arany Málnára. Hanks a klasszikus új adaptációjában nyújtott alakításáért a legrosszabb színész trófeáját is elviheti.

A kétszeres Oscar-díjas Hanks előtt már más sztárok is kaptak Arany Málna-jelölést, köztük Leonardo DiCaprio, Eddie Redmayne, Ben Affleck, Halle Berry, Sandra Bullock, Laurence Olivier, Al Pacino és Marlon Brando is. Az Arany Málna-díjat egy nappal az Oscar-gála előtt, március 11-én osztják ki.

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Thumbnail:  Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában filmek és sorozatok
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra