2023.3.20., hétfő

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Arcok
Szécsi Krisztián
2023.1.18 15:10
Olvasási idő  0:52

Adele-koncerttel ünnepelte válását, az énekesnő meg zokogott a meghatottságtól

Az is egy opció lett volna, hogy otthon, egyedül, egy pohár bor társaságában zárja le korábbi kapcsolatát, ám ez az amerikai nő nem adta át magát a szomorkodásnak.

Szécsi Krisztián
2023.1.18 15:10 Olvasási idő  0:52
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Manapság már nem csupán születésnapot, névnapot, babavárót, diplomaosztót, házavatást és államalapítást lehet ünnepelni, hanem bizony még válást is. Nincs ebben semmi furcsa, hiszen miért ne lehetne megünnepelni azt, hogy valaki egy teljesen új fejezetet nyit meg saját életében? Így történt, hogy a 33 éves Rebecca Feinglos írónő egészen Las Vegas-ig utazott barátnőivel, hogy megfelelő keretek között zárja le 6 évig tartó házasságát.

 

Az ami Vegasban történik, Vegasban marad csajbulin, kaszinózásokon és pezsgőzéseken túl a nevadai imbisz csúcsa mindenképpen a brit énekesnő, Adele koncertje volt, akinek vegasi rezidenciája (egy állandó helyszínen lévő koncertsorozata) pár hónapja nyitotta meg kapuit.

 

Forrás: Fotó: Rebecca Feinglos

 

Lehet, hogy a műanyag csillogós korona, az eksztázisban éneklő kis baráti társaság vagy az akkurátusan a magasba emelt kis plakát keltette fel a vérző szívek királynőjének figyelmét, melyen a „Te segítettél át a válásomon“ felirat volt olvasható.

 

Forrás: Fotó: Rebecca Feinglos

 

Adele azonnal odasietett Rebeccához, aki el is mesélte a művésznőnek látogatásának fő okát. Az énekes amint visszatért a világot jelentő deszkákra, nem győzte kifejezni meghatottságát.

 

 

 

„Az, hogy a barátaid mind itt vannak veled, mélyen megérintett. Becsüld meg őket, nincs az a férfi, nincs az a nő, aki fontosabb lenne a barátoknál. Az ilyen emberek tényleg egy életre szólnak“ – mondta könnyek között Adele, aki valószínűleg ténylegesen azonosult Rebecca történetével, hiszen a 2021 novemberében megjelent nagysikerű harmadik lemezének, a 30-nak fő témája szintén a válás volt.

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Thumbnail:  Fotó: Rebecca Feinglos
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában arcok
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra