2023.3.22., szerda

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Zene
Kovács M. Dávid
2023.1.17 12:30
Olvasási idő  0:49

Tony Hawk betoppant egy koncertre, és elnyomta a róla elnevezett játéksorozat egyik himnuszát

A gördeszkás legenda a Goldfinger egyik kaliforniai koncertjére köszönt be, ahol a zenekarral együtt adta elő a Superman című számot. Bár Hawk még mindig sokkal jobb deszkás, mint énekes, a közönség odáig volt érte – és most már az internet is.

Kovács M. Dávid
2023.1.17 12:30 Olvasási idő  0:49
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

„Mr. Tony Fucking Hawk“ – konferálta fel a gördeszkás legendát a Goldfinger frontembere, John Feldmann az amerikai ska-zenekar múlt szombati koncertjén, ahol azért csalták színpadra a sztársportolót, hogy velük közösen adja elő a nevét viselő videójáték-sorozat egyik ikonikus dalát.

 

Tony Hawk gördeszkázás közben Buenos Airesben, a 2014-es Xtreme Life Festen. Forrás: Gabriel Rossi / Getty Images

 

A koncertről készített videó alapján az 54 éves deszkást óriási ováció fogadta a kaliforniai Anaheimben tartott bulin, ő pedig egy kissé szégyenlős „mizújs? hogy vagytok?“ kíséretében vette át a mikrofonját, majd miközben a zenekar belekezdett a Superman című slágerébe, így folytatta: 

 

Remélem, ismeritek ezt a dalt. Készen álltok? Akkor gyerünk!

 

A látottak alapján a Los Angeles-i zenekar 1999-ben megjelent, Hang-Ups című második nagylemezének nyitószáma hatalmasat szólt a koncerten, és Hawk sem érezte magát rosszul éneklés közben. „Ez a szám évtizedekre meghatározta a videojáték-sorozatunkat. Megtiszteltetés volt végre csatlakozni ezekhez a srácokhoz“ – mondta a szám végén, majd az ilyenkor szokásos nagy-nagy ölelkezések után elhagyta a színpadot.

 

 

A Superman egyébként még a megjelenése évében bekerült a szintén 1999-es Tony Hawk's Pro Skater nevű játékba, majd ennek nyomán a Tony Hawk's Pro Skater HD és a Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 nevet viselő újragondolásokba is. A Goldfinger egy másik, Spokesman című számát a 2002-es Tony Hawk's Pro Skater 4-ben használták fel.

 

Ha még nosztalgiáznál kicsit, nézd meg ezt a videót is:

 

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Forrás: consequence.net Thumbnail:  Gabriel Rossi / Getty Images
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában zene
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra