2023.3.25., szombat

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Arcok
Szöllősi Anna
2023.1.13 10:29
Olvasási idő  1:03

Meghalt Lisa Marie Presley, Elvis és Priscilla Presley lánya

Lisa Marie Presley három nappal ezelőtt még ott volt a Golden Globe díjátadón.

Szöllősi Anna
2023.1.13 10:29 Olvasási idő  1:03
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Lisa Marie Presley, a rock 'n' roll legenda, Elvis egyetlen gyereke ötvennégy éves korában, szívmegállásban vesztette életét. A szintén zenész Lisa Marie-ra kaliforniai, Calabasasban lévő otthonában találtak rá csütörtök reggel. Volt férje, Danny Keough is a házban volt, megpróbálta újraéleszteni, és valaki adrenalininjekciót is beadott neki. A mentősök ezután kórházba szállították, de az életét már nem tudták megmenteni. 

 

Ő volt a legszenvedélyesebb, legerősebb és legszeretőbb nő, akit valaha ismertem

 

– mondta a gyászhírt bejelentő nyilatkozatban édesanyja, Priscilla Presley, aki a halál okáról nem árult el további részletet. 

 

Az 1968-ban született Presley apja nyomdokaiba lépett, és zenei karriert futott be. Összesen három albumot adott ki: 2003-as debütáló stúdióalbuma több százezer példányban kelt el, és elég pozitív fogadtatást kapott. Négy alkalommal is férjhez ment: 1994-ben Michael Jacksonnal, 2002-ben Nicolas Cage-dzsel kötötte össze az életét, valamint Danny Keough és Michael Lockwood zenészekkel is összeházasodott. Összesen négy gyereke született, Benjamin Keough nevű fia 2020-ban öngyilkos lett.

Gyászolja a sztárvilág

Presley utolsó nyilvános szereplése kedden volt a Golden Globe díjátadó ünnepségen, hogy megünnepeljék Austin Butlert, aki elnyerte a legjobb színésznek járó díjat az Elvis életrajzi film címszerepéért. Az elhunyt énekesről a Golden Globe is megemlékezett közösségi oldalán, emellett a sztárvilág, köztük John Travolta, Donatella Versace, Billy Corgan és Linda Thompson is részvétet nyilvánított az interneten. 

 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Donatella Versace (@donatella_versace) által megosztott bejegyzés

 

 

 

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Forrás: bbc.com;https://www.bbc.com/news/entertainment-arts-64255117|nytimes.com Thumbnail:  Getty Images / Joe Scarnici
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában arcok
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra