ma 2024.10.28 14:33
Olvasási idő 3:37
Csáka Eszter Csáka

Heti horoszkóp: családi konfliktus és nagy döntések várhatnak rád, de szerencse is állhat a házhoz

Heti horoszkóp: családi konfliktus és nagy döntések várhatnak rád, de szerencse is állhat a házhoz
Forrás Mátrai Cintia/ Refresher Magyarország
ÉLETMÓD HETI HOROSZKÓP HOROSZKÓP

Mutatjuk, mire érdemes figyelmed a héten a csillagjegyed szerint!

Kos

Kos Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A következő pár napban negatív érzések törhetnek rád, akár féltékenység, akár pedig irigység. Ahelyett, hogy átadnád magad ezeknek, próbáld meg kideríteni a forrásukat és dolgozz azon. Szerencsére nem kell attól tartanod, hogy különösebb konfliktus vagy probléma történik a héten, hiszen ha sikerül megbirkóznod az érzéseiddel, nyugodt napok várnak rád. A hétvége kifejezetten kellemesen telhet egy spontán programnak köszönhetően, amit egy távolabbi ismerősödnek köszönhetsz.

Bika

Bika Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Új kihívásokra vágysz, talán azért, mert úgy érzed, nem tudsz eleget fejlődni jelenleg az iskolában vagy a munkahelyeden, vagy éppen azt érzed, hogy nem vesznek elég komolyan és bizonyítani szeretnél. Ne másoknak akarj megfelelni, hanem saját magadnak, hiszen az a legfontosabb, hogy jól érezd magad a bőrödben és elégedett legyél. Próbálj ki egy új sportot vagy valamilyen kreatív tevékenységet, az segíthet lekötni a felgyülemlett energiáidat.

Ikrek

Ikrek Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Ha szingli vagy, a következő időszakban szerencséd lehet a szerelmi életedben, ugyanis megismerkedhetsz valakivel, aki felkelti a figyelmed és olyan érzéseket kelt benned, melyeket már rég nem éreztél. Az is lehet, hogy ez a bizonyos valaki egy rég nem látott ismerős, akivel már egy ideje nem tartod a kapcsolatot és csak a véletlennek köszönhetően találkoztatok. Légy nyitott és haladj az árral, hiszen akár még komolyra is fordulhat a dolog. Ha kapcsolatban élsz, most egy nem várt veszekedés, konfliktus várhat rád, ami akár egy apróságból is indulhat, de mégis nagy jelentősége lehet. 

Rák

Rák Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Nosztalgikus hangulatba kerülhetsz a napokban, ami talán abból is fakadhat, hogy egy olyan helyre látogatsz el, ahol utoljára gyerekkorodban jártál, vagy előkerülhet egy régi tárgy, amitől rád törnek az emlékek. Nem baj, ha túlcsordulnak az érzelmeid, hagyj egy kis időt magadnak, hogy leülepedjenek a felszínre került dolgok. A héten szerencséd lesz, olyan tárgy kerül a tulajdonodba, amire már régóta vágytál, mégpedig egy véletlennek köszönhetően. 

Oroszlán

Oroszlán Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Szeretsz társaságban lenni, hiszen általában ez jelenti számodra a feltöltődést. A héten lehetőséged lesz rengeteg eseményen és bulin részt venni, használd ki, hogy most a jó időben akár a szabadban is lehetsz a barátaiddal. Szervezzetek kirándulásokat belföldön, hogy minél több élményt gyűjthess. Az iskolában vagy a munkahelyeden problémád akadhat valakivel, akivel nem értitek meg egymást. Támadás helyett azonban vedd a fáradságot és hallgasd meg, hogy mit szeretne az illető, hiszen könnyen lehet, hogy félreértésről van szó. 

Szűz

Szűz Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A napokban sor kerülhet egy spontán családi összejövetelre, amitől valamiért tartasz, pedig nagyon jól fog alakulni. Nem kell félned, hogy mit gondolnak rólad a rokonaid, hiszen mindenki nagyon támogató, így bátran felvállalhatod azt, amivel szeretnél foglalkozni. Ha szingli vagy, a héten remek lehetőséged adódik a randizásra, használd ki, és menjetek olyan helyre, amit már régóta szerettél volna meglátogatni, de nem volt hozzá partnered.

Mérleg

Mérleg Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Könnyen lehet, hogy akaratod ellenére megbántasz valakit, aki nagyon fontos számodra. Minél hamarabb tisztázd a helyzetet és tegyél meg mindent, hogy a jövőben ne ismétlődjön meg. Hajlamos vagy folyton azon igyekezni, hogy még véletlenül se bánts meg senkit, ám néha elkerülhetetlen egy-egy konfliktus. Ne izguld túl a dolgot, a lényeg, hogy szemtől szembe beszéljétek meg a félreértést. Rengeteg programot terveztél a héten, ám ha túl fáradt vagy és pihenni szeretnél egy-egy este, ne habozz lemondani ezeket, hiszen úgyis megértik a barátaid. 

Skorpió

Skorpió Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Minél többet foglalkozol azzal, hogy megkeresd a negatív érzéseid forrását, annál hamarabb rálelsz a problémára. Mindig csak ígérgeted, hogy változtatsz a hozzáállásodon és dolgozol magadon, de végül újra és újra ugyanazokat a köröket futod és ugyanazokat a hibákat követed el. Igyekezz megtörni ezt a mintázatot és változtatni, így akár a suliban, akár a munkahelyeden jobb eredményt érhetsz el és sokkal jobban, magabiztosabbnak érezheted magad.

Nyilas

Nyilas Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Előfordulhat, hogy egy jó barátoddal kapcsolatban megváltoznak az érzéseid. Ez akár negatív, akár pozitív irányba is megfordulhat, fontos lenne, hogy ne hozz ítéletet egyhamar, és adj egy kis időt annak, hogy megértsd, vajon miért történt a változás. Nagy valószínűséggel nem ő változott, hanem benned történt valami, ami miatt másképp tekintesz rá. Mindenre fény derül, ha leásol a probléma gyökerére. A héten ellenben nem kell túl komolyan venned magad, az is lehet, hogy csak pillanatnyi fellángolásról van szó.

Bak

Bak Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Végre minden úgy alakul, ahogy tervezted: egyensúlyba kerül a munka/tanulás és a pihenés is, emellett pedig elég időd jut a barátaidra és a kedvenc hobbijaidra is. Figyelj azonban arra, hogy a szigorú időbeosztásodat ne vedd olyan komolyan a héten, ugyanis néha nem árt, ha egy kicsit elrugaszkodsz a megszokott dolgaidtól és spontán cselekszel. Semmi sem történik, ha a szokásos menetrend szerinti program helyett inkább máshoz van kedved. Adj elég időt magadnak a lazulásra is, nem kell mindig aktívan tölteni a pihenést.

Vízöntő

Vízöntő Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Előfordulhat, hogy a héten egy nagyobb családi konfliktus alakul ki, aminek te is részese leszel. Próbálj meg higgadtan, logikusan érvelni és igyekezz nem megbántani a szeretteidet akkor sem, ha ők megbántanak téged. Lehet, hogy szükséged lesz egy kis egyedüllétre, hogy megfelelően feldolgozd az eseményeket. A héten sikered lesz a munkahelyeden vagy a suliban, mindenki szeretne hozzád hasonlítani, ugyanis szuper vagy abban, amivel foglalkozol.

Halak

Halak Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Imádod az életedet, szereted, amit csinálsz és azokat, akik körülvesznek. Kialakítottál egy napi rutint, amit élvezettel végzel el, de van időd a szórakozásra és a spontán programokra is. A lényeg, hogy megtaláld az apró dolgokban az örömöt. A héten nehéz döntés előtt állhatsz: lehet, hogy az elmúlt időszakban egy olyan dolgon rágódtál, amivel kapcsolatban nem jutottál még dűlőre, ez leginkább egy személlyel kapcsolatos. Hagyj időt magadnak, hiszen úgyis tudni fogod, hogy mi a számodra a legjobb. 

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on, Spotify-on és a Facebookon is!