ma 2024.10.24 12:26
Olvasási idő 0:41
Maier Péter

Megérkezett a Különválás második évadának első előzetese

FILMEK + SOROZATOK APPLE TV ELŐZETES SOROZATOK

Az angolul "Severance" címet viselő sorozat január 17-én folytatódik az Apple TV+-on. Most kaptunk egy izgalmas előzetest a második évadhoz.

Az Apple TV YouTube-csatornáján megjelent a munka és magánélet egyensúlyának kérdéskörét disztópikus túlzásba ültető Különválás (Severance) sorozat második évadának első előzetese. Az Adam Scott humorista főszereplésével készült széria folytatása még az eddiginél is nagyobb mindfuckot ígér.

A sorozat szereplői egy Lumon nevű vállalatnál dolgoznak, ahol irigylésre méltó juttatásaikért nem csak a monoton munkájukkal fizetnek: vállalják, hogy szétválasztják a cég falain belüli és az azon kívüli emlékezetüket. Mindez persze okoz bonyodalmakat, minden pajzson van rés, bár hozzátartozik, hogy a Lumon pajzsain viszonylag kevés van, így a széria rengeteg izgalmat tartogat, ami jó eséllyel a második évadban is kitarthat, amiben Mark S. (Scott karaktere) – az előzetes alapján – rádöbben majd, hogy minden, amit az elme különválasztásáról mondtak neki, hazugság volt.

A többszörösen Emmy-jelölt (és kevésbé fontos kategóriákban díjazott) sorozat első évada 2022-ben jelent meg, több epizódot is az executive producerként is közreműködő Ben Stiller rendezett. A folytatás – ami az előzetes zavarba ejtő lezárása miatt igen izgalmasnak ígérkezik – 2025. január 17-én érkezik majd az Apple TV+ felületére.

Különválás (Severance) második évadának előzetesét itt tudjátok megnézni: