ma 2024.10.18 12:39
Olvasási idő 0:30
Szécsi Krisztián

Szoboszlai Dominik a McDonald's zoknijaival segít a rászoruló gyerekeken

TÁRSADALOM JÓTÉKONYSÁG MCDONALD'S SZOBOSZLAI DOMINIK

Radics Gigi és Makk Adrienn is beállt a Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány kezdeményezése mögé.

Hazai sztárok álltak össze a Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvánnyal, hogy a szervezet által működtetett Ronald Házakat támogassák. Szoboszlai Dominik, Radics Gigi és Makk Adrienn is az erre az alkalomra készített zoknikkal hívják fel a figyelmet a célra.

Azok, akik megvásárolják a kiegészítőt, zoknikként 1000 forinttal támogatják a szervezetet. Az alapítvány az összeget arra fordítja majd, hogy 2025-ben is minél több gyermeknek és családjának biztosítson térítésmentes lakhatást az elhúzódó kórházi kezelések során az ország négy pontján.

szoboszlai dominik mcdonalds
Szoboszlai Dominik idén a Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány egyik arca. Forrás Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány

A nemzetközi alapítvány idén fennállásának ötvenedik, míg hazai szervezete a harmincadik évfordulóját ünnepli, ezért az étteremlánc a kettős jubileum tiszteletére az alapítvány és a Meki logójával is ellátta a zoknikat, amelyek három méretben (30-34, 36-39, 40-43), 1270 forintos áron vásárolhatóak meg októberber 29-ig, illetve a készlet erejéig. 

További információk a Ronald Házak honlapján.