ma 2024.10.20 9:08
Olvasási idő 0:37

MIÉRT AKARNAK A TURKÁLÓK DRÁGÁN ELADNI SHEINES RUHÁKAT?!🤯– Az Gatya! – 1. rész

VIDEÓ AZ GATYA DIVAT VIDEÓ

Ha érdekel a divat és szomorkodtál már azon, hogy csak külföldi oldalakon tudsz tájékozódni a leghotabb, legfrissebb, legropogósabb divathírekről, ne csüggedj tovább, itt az Az Gatya, Magyarország egyetlen divatról szóló beszélgetős műsora!

A REFRESHER Magyarország vadonatúj, havonta jelentkező divatról és popkultúráról szóló beszélgetős műsorában Kádár Máté újabb és újabb divathoz köthető, divatot szerető, vagy éppen teljesen laikus embereket hív meg, hogy kibeszéljék az aktuális magyar és külföldi forró témákat.

Az első epizódban Pongor Barka volt Máté vendége, aki a magyar tiktok koronázatlan divatkirálynője. Barkát imádjuk az autentikussága miatt, a örökké tüzes szettjei és persze a Refresherben betöltött szerepe miatt is, ahol ha kell, a Fashion Weekre látogat el, hogy megkeresse a legjobb szetteket, és az aktuális divathírekről kérdezzen titeket, de bármikor képes kimenni a Deákra, hogy akár a fogamzásgátlási szokásairól kérdezze az embereket.

Barka és Máté beszélgettek Desh BME Napokon végrehajtott flashmobjáról, Charlie XCX és a H&M kollaborációjáról és Barka az adás egy pontján kiállt a skinny jeanst mellett.

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on, Spotifyon és a Facebookon is!