2023.1.11 13:48
Olvasási idő 0:50
Masszi-Rigó Csilla

Így falják a pornót a magyarok – „Előkelő” helyet foglalunk el a legtöbb erotikus filmet néző országok listáján

TÁRSADALOM MAGYARORSZÁG PORNHUB PORNÓ

A hazai produkciókat és a leszbikus tartalmakat keresték legtöbben 2022-ben.

Országspecifikus összesítést tett közzé a Pornhub az RTL kérésére. A csatorna a magyar pornófogyasztási szokásokat vette górcső alá, a kanadai videós platform adataiból pedig kiderül, mire kíváncsiak a hazai nézők. 

2022-ben 160 százalékkal kerestek többen házi készítésű pornográf tartalmakat, mint egy évvel korábban. Emellett a legnagyobb kereslet a hentaira, vagyis a japán animált felnőtt filmekre volt, erre 98 százalékkal nagyobb volt az érdeklődés 2022-ben, a harmadik legtöbbet keresett kifejezés pedig a „nagy természetes mellek” volt. 

Magyarország a 29. legnagyobb pornófogyasztó. Forrás Deon Black / Unsplash

A legtöbben a „hungarian” és a magyar kifejezésekre kerestek rá az oldalon, ezt követték a „milf”, a „leszbikus”, valamint a „hentai” szavak. Kategóriáján belül a leszbikus pornó lett a legnépszerűbb, második helyen az anális videók, harmadik helyen pedig a házi készítésű videók szerepelnek. 

Kategóriákon belül a leszbikus pornó volt a legnépszerűbb, ezt követte az anális, illetve az egyre népszerűbbé váló házi készítésű videók. A Pornhub szerint a magyarok még a világátlagnál is jobban kedvelik Mia Khalifa videóit, aki bár ma már nem a felnőttfilmezésből él, sokan máig nem felejtették el népszerű tartalmait. 

Ha már átlagszámításokról van szó: a magyar felhasználók 91 százalékkal többször kerestek rá a bukkakéra, mint az átlag, 71 százalékkal többször a női orgazmusra, 70 százalékkal többször a pisipornóra, és 62 százalékkal többször az öklözésre.

Az adatokból az is kiderül, Magyarország a világ 29. legnagyobb pornófogyasztója.