ma 2024.10.4 12:56
Olvasási idő 0:46
Krajnyák Petra

Két évad után elkaszálja az Azok a 70-es évek show spinoffját a Netflix

FILMEK + SOROZATOK AZOK A 70-ES ÉVEK SHOW AZOK A 90-ES ÉVEK SHOW NETFLIX SOROZATOK

Ha a streamingóriáson múlna, mindössze két évad után véget érne a 2023 januárjában debütált "Azok a 90-es évek show", de a Red Formant alakító Kurtwood Smith nem engedné el ilyen könnyen a sorozatot.

A második évad vége után a Netflix nem folytatná az Azok a 90-es évek show-t, a legendás Azok a 70-es évek show spin-off-sorozatát – jelentette be a franchise egyik központi karakterét, Red Formant alakító Kurtwood Smith az Instagram-oldalán.

„Csak szeretnék egy percet szánni arra, hogy köszönetet mondjak minden rajongónak, aki támogatta és nézte a sorozatot. Amikor utaztam, a világ legváratlanabb pontjain is odajöttetek hozzám, a közösségi médián keresztül is megkerestetek, és olyan csodálatosak voltatok. Minden percét imádtam annak, hogy Red nagyapát életre kelthettem nektek“ – írt Smith a követőinek.

Az Azok a 90-es évek show mindössze két évadot élt meg a Netflixnél, de a színész posztjának utolsó soraiból arra következtethetünk, hogy még azért van némi remény a folytatásra. „Hogy Red Formant idézzem... nem leszünk idióták... mi fogjuk megvenni a műsort, mert a jó nagyszülők mindent megtennének azért, hogy ezek a gyerekek leérettségizzenek.“

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Kurtwood Smith (@therealkurtwoodsmith) által megosztott bejegyzés

A Fox 1998-as, rendkívül népszerű sorozatának folytatása Eric (Topher Grace) és Donna (Laura Prepon) lányának, Leiának (Callie Haverda) az életét követte nyomon, aki nagyszülei Point Place-i házában töltötte a nyári szüneteket. A vaskalapos Red (Kurtwood Smith) és a laza, de kicsit fárasztó Kitty (Debra Jo Rupp) vendégszeretetét élvező Leia új barátaival bevette a legendás Forman-pincét.