ma 2024.10.4 10:06
Olvasási idő 0:40
Krajnyák Petra

Woody Harrelson meglátogatta elmémesült hasonmását a Halászbástyán

ARCOK BUDAPEST CELEBSZPOTTING FORGATÁS WOODY HARRELSON

A világsztárt budapesti tartózkodása alatt látták már magyar színészekkel kosarazni, Bansky-kiállításon, a belvárosban bulizni, legutóbb pedig a Halászbástyánál fotózkodott.

A Magyarországon forgató Woody Harrelson a főváros számos pontján felbukkant már, ezúttal saját maga számolt be a Halászbástyánál tett látogatásáról. A színész az épület elmémesült szobrával készített egy közös fotót.

A Schulek Frigyes által tervezett épület lépcsősoránál álló Árpád-kori harcossal kapcsolatban az interneten évek óta azzal viccelődnek, hogy egy az egyben Harrelsont idézi. Hogy ezt a hasonlóságot tovább fokozza, a színész még egy középkori dalnoknak is beöltözött a kép kedvéért.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Woody Harrelson (@woodyharrelson) által megosztott bejegyzés

Woody Harrelson a humorérzékét korábbi Instagram-posztjaiban is megcsillogtatta már, egy párizsi borozó előtt készült szivarozós képét így kommentálta: „Párizsban, épp arra várakozva, hogy az Anonim Alkoholisták gyűlése elkezdődjön. (In Paris waiting for the AA meeting to start)“.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Woody Harrelson (@woodyharrelson) által megosztott bejegyzés

Ahogy korábban a Refresher is beszámolt róla, a hazánkban forgató filmsztár néhány hete Molnár Áronnal és más színészekkel kosárlabdázott, amit egy közös sörözéssel vezettek le. Ezután nem sokkal a Király utcai Komplex Kiállítóteremben megtekinthető Banksy-kiállításra ugrott be, nemrég pedig a belvárosi Köz-Tér mini-utcafesztiválon bulizott.

Woody Harrelson jelenleg a Szemfényvesztők harmadik részét forgatja Budapesten, ahogy Morgan Freeman is, aki korábban a budai Dérynében vacsorázott.