A cikk a Sport szelet megbízásából készült.
tegnap 2024.9.27 17:05
Olvasási idő 0:49

Megérkezett a fehér csokis Sport szelet

GASZTRO SPORT SZELET

A fehér csokis Sport szelet a Carson Coma Vigyázz, kész, rajt! című számával debütál, a bevezető kampányban pedig Carson Coma koncertjegyeket és limitált kiadású, fehér „Best of Carson Coma” bakelit lemezt nyerhetnek a szerencsések.

Szeptember elején már a boltok polcaira került a Sport szelet portfólió legújabb és most már állandó tagja, a fehér csokis Sport szelet. Az ikonikus, sokak által kedvelt rumos ízvilágú kakaós Sport szelet most új, izgalmas köntösben érkezik, a lágyan olvadó fehér csokoládés borítás tökéletes harmóniát alkot a belül rejlő, jól ismert rumos-kakaós ízzel, így garantáltan új kedvence lesz mindenkinek, aki szereti a krémesen édes, fehér csokis ízvilágot.

Az Edző és Giorgio bemutatja

A fehér csokis Sport szelet különleges fogyasztói promócióval kerül bevezetésre, hiszen a csokoládé szelet a Carson Coma Vigyázz, kész, rajt! című számával debütál, és Giorgio, a zenekar frontembere több közösségi média posztban is segédedzőként, valamint a fehér Sport szelet nagyköveteként csatlakozik az Edzőhöz.

sport szelet
Forrás Sport szelet

Szeptember 26-tól október 6-ig 100 darab igazán egyedi nyereményért szállhatnak versenybe a Sport szelet rajongók. Mindazok, akik a Sport szelet Facebook-oldalán megjelenő fehér csokis Sport szelet posztok alatt kommentben fehér Sport szelettel készült selfie-t osztanak meg, október 7-én sorsoláson vesznek részt, ahol 100 darab páros belépőt nyerhetnek a Carson Coma akusztikus zenekarának október 15-ei koncertjére, ami a margitszigeti Kristályban kerül megrendezésre.

Forrás Sport szelet

Nyereményük továbbá egy különleges, fehér bakelit lemez is a Carson Coma legjobb dalaival, köztük olyanokkal is, amelyek eddig még nem jelentek meg vinyl-en. Érdemes tehát követni a Sport szelet Facebook-oldalát!