tegnap 2024.9.23 10:17
Olvasási idő 0:34
Szöllősi Anna

Sztárparádéval érkezik a Black Mirror hetedik évada, és már azt is tudjuk, mikor

FILMEK + SOROZATOK BLACK MIRROR NETFLIX

Jövőre érkezik a Netflixre a "Black Mirror" hetedik évada, aminek a szereplőgárdájában lesz többek között Emma Corrin és Paul Giamatti is.

A Black Mirror (Fekete tükör) hetedik évadáról egyre több információ látott napvilágot egy rövid videónak és a műsor atyjának, Charlie Brookernek köszönhetően, konkrét színészek nevei mellett már egy nagyon körülbelüli premierdátumot is belengettek.


A Netflix disztópikus antológiasorozata 2025-ben kap folytatást, ahol ismét sztárparádéra számíthatunk. Az új évadban biztosan feltűnik majd Awkwafina, Emma Corrin, Paul Giamatti, Peter Capaldi, Tracee Ellis Ross, Rashida Jones és Chris O’Dowd is – írja a 24.hu. 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Emma Corrin (@emmalouisecorrin) által megosztott bejegyzés

A sorozatért felelős Charlie Brooker a Geeked Weekend közönségnek elmondta: a sorozat hetedik évada hat epizódból áll majd, két epizód ebből filmhosszúságú lesz. Brooker azt ígérte, a produkció hozza az eddig megszokott műfajt és bizonyos értelemben visszanyúlik a kezdetekhez, tematikát tekintve pedig hol vicces, hol érzelmes, és sokszor nyugtalanító lesz. Amit még biztosan tudunk, hogy a negyedik évad USS Callister című űrhajós epizódja is folytatást kap.