tegnap 2024.9.23 13:45
Olvasási idő 4:09
Csáka Eszter Csáka

Horoszkóp-előrejelzés: spontán randi, elengedés és egy nagyobb pénzösszeg is várhat rád a héten

Horoszkóp-előrejelzés: spontán randi, elengedés és egy nagyobb pénzösszeg is várhat rád a héten
Forrás Mátrai Cintia/ Refresher Magyarország
TÁRSADALOM HETI HOROSZKÓP HOROSZKÓP

Mutatjuk, hogyan vészeld át a hetet, és mire fordíts figyelmet a csillagjegyed alapján.

Kos

Kos Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Az elengedés sosem könnyű, ám annál fontosabb a belső fejlődésed és a saját lelki békéd érdekében. A közelmúltban történt szuperholdnak köszönhetően most sokkal könnyebben tudod elengedni azokat az embereket és dolgokat, melyek már csak lehúznak és hátráltatnak ahelyett, hogy segítenének egyről a kettőre jutni. Érdemes elhatároznod magad, hiszen bármire képes vagy, ha elhatározod magad. A héten izgalmas, nem várt eseményen vehetsz részt, de akár egy spontán randira is sor kerülhet. 

Bika

Bika Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A napokban sokkal több kedved lesz kimozdulni és emberek között lenni, mint általában. Használd ki ezeket a pillanatokat és szervezz spontán programokat, kirándulást a barátaiddal, de ne feledkezz meg a családtagjaidról sem: hívd fel őket és érdeklődj a hogylétükről. A héten fény derülhet arra is, hogy a környezetedben kik azok, akik már nem az igazi barátaid, hanem csak érdekből vannak veled. Vedd észre a jeleket, és engedd el a negatív személyeket az életedből. A hét végén előtörhetnek a kreatív energiáid, ne fogd vissza magad, alkoss valamit csakis az alkotás és saját magad kedvéért. 

Ikrek

Ikrek Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A héten nagyszerű lehetőségek várhatnak rád, csak arra lesz szükséged, hogy készen állj igent mondani azokra is, amelyek akár nagyban befolyásolhatják az életedet. Ha valamilyen nagy dolog előtt állsz, legyen az költözés, új párkapcsolat vagy új munkahely, érdemes odafigyelned a hozzáállásodra: a szorgalom, az alázat és az asszertív kommunikáció nagyon sokat segíthet, hogy minden jól alakuljon. Ne felejts el figyelmet fordítani azokra a barátaidra sem, akikkel már régóta nem találkoztál. Lehet, hogy egy-egy régi barátságod fenntartása most sokkal több energiát igényel részedről, így gondold át, megéri-e a befektetés. 

Rák

Rák Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Lehet, hogy most mindennél jobban vágysz arra, hogy kiszakadj a környezetedből és új kultúrát, embereket ismerj meg. Foglalj le egy last minute repülőjegyet és habozás nélkül utazz el valahova ha úgy érzed, erre van szükséged. Ne aggódj amiatt, hogy a környezetedben lévőket cserben hagyod azokkal a feladatokkal, amikkel megbíztak, hiszen számukra is fontos a mentális egészséged. A bolygóállásoknak köszönhetően a héten találkozol valakivel, aki nagy hatással lehet rád, legyen szó karrierről vagy a szerelmi életedről. 

Oroszlán

Oroszlán Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Fordulóponthoz érkezhet egy kapcsolatod, akár barátság, akár szerelem, ugyanis a héten egy nagy volumenű eseménynek köszönhetően kiderül, hogy passzoltok-e egymáshoz. Lehet, hogy nem vagytok ugyanannyira szenvedélyesek vagy teljesen más az érdeklődési körötök, a lényeg, hogy minél előbb kiderüljön az igazság, a saját érdekedben. Fontos, hogy a héten fordíts extra figyelmet a megérzésedre, hiszen az sosem hazudik. Ne aggódj, ha nem sikerül minden teendőd elvégezned, hiszen így is túl sok feladatot vállaltál magadra. 

Szűz

Szűz Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Elképzelhető, hogy a héten összefuthatsz egy régi ismerősöddel, akiről kiderül, hogy rengeteg közös van bennetek. A következő napokban nagy hangsúly kerül a kapcsolataidra, főleg a szerelmi életed lendülhet fel, ám fontos, hogy ne siesd el a dolgokat, hagyd, hogy maguktól kialakuljanak az érzelmek. Egy barátodnak szüksége lehet rád, ne fordíts neki hátat, próbálj meg minél több időt szentelni a problémájára, hiszen lehet, hogy csak te tudsz segíteni. 

Mérleg

Mérleg Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Ha az elmúlt időszakban folyamatosan fáradt és ingerlékeny voltál, az valószínűleg annak a jele, hogy túlhajszolod magadat. Több feladatot vállalsz el, mint amennyi időd van, így folyamatosan lekésed a határidőket és nem tudsz úgy teljesíteni, ahogy szeretnél. Gondold át és készíts el listát az összes teendődről, majd priorizáld azokat és engedd el a legkevésbé fontosakat. Írd fel egy lapra, hogyan telik egy napod, így lehet, hogy rájössz, hogyan legyél még hatékonyabb és tudd le a teendőket kevesebb idő alatt. Iktasd be a napi rutinodba a kikapcsolódást is, hiszen pihenés nélkül nem lehet teljesíteni.

Skorpió

Skorpió Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Hirtelen vágyat érezhetsz, hogy minél több emberrel tudasd az eddig elért eredményeidet. Ez csupán a bolygók együttállásának köszönhető, de semmi szégyellnivaló nincs abban, ha az ember megdicséri saját magát az eredményeiért. Nem kell mások orra alá dörgölnöd, hogy mennyi területen sikerült túlteljesítened másokat, elég, ha te tudod. Légy büszke magadra, ünnepelj a barátaiddal. Lehet, hogy a héten egy spontán ismeretség során akár a szerelmi életed is fellendülhet, ha pedig párkapcsolatban vagy, itt az ideje, hogy elismerd párodat és kicsit több figyelmet szentelj az irányába. 

Nyilas

Nyilas Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A héten nagyobb figyelmet kapsz a családodtól, amire már régóta vágyhattál. Szervezzetek közös programokat és próbáld meg jobban beavatni őket az életedbe, mutasd meg a kedvenc zenéidet, filmjeidet, hogy kapcsolódhassatok. A nemrég történt szuperhold miatt most fény derülhet olyan dologra, ami eddig rejtve volt előled. Lehet, hogy a hátad mögött történt valami, ami megváltoztathatja egy barátságod minőségét. Légy magabiztos és higgy abban, hogy minden úgy történik, ahogy történnie kell. Sose nyomd el a megérzéseidet, hiszen fontos dologra világíthatnak rá. 

Bak

Bak Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Egy mély beszélgetésnek köszönhetően megváltozik a hozzáállásod egy bizonyos témában. Lehet, hogy erre volt szükséged, hogy végre megtedd azokat a lépéseket, amiket eddig csak halogattál. Használd ki a motiváltságot és próbálj meg minél hatékonyabb lenni, hiszen ha apró lépésekben haladsz, a kis sikerek is segítenek fenntartani a motiváltságot. Ha sikerült elkapnod a fonalat, sokkal céltudatosabb lehetsz és egyenes úton haladhatsz a siker felé. Ne feledkezz meg a barátaidról sem, igyekezz minél több programon részt venni.

Vízöntő

Vízöntő Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A bolygóállásoknak köszönhetően változás történhet a pénzügyeidben. A héten nem várt összeg ütheti a markodat, ami segíthet felnyitni a szemed abban, hogy mit csináltál eddig rosszul. Vízöntőként híresen rosszul bánsz a pénzzel, így érdemes lehet kicsit komolyabban venned ezt a témát, hiszen rengeteget spórolhatsz, ha megfigyeled, mik a felesleges kiadásaid. Ha ügyes vagy, akár még egy nagyobb összeget is félretehetsz a héten, amihez próbálj meg nem hozzányúlni, még akkor sem, ha éppen impulzív vásárlás vágya tör rád. Hidd el, jól fog még jönni a vészesebb időkben. A héten lehetőséged lesz új embereket megismerni, ami jó hatással lehet a mentális egészségedre is.

Halak

Halak Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Végre megérkezik a várva várt lökés, ami erőt adhat neked abban, hogy elindulj abba az irányba, amire már régóta vágysz. Szeretnél beiratkozni egy kurzusra vagy megtanulnál egy új nyelvet – mindegy, hogy mi a célod, a lényeg, hogy a szuperholdnak köszönhetően most elég motivált leszel ahhoz, hogy belevágj az álomprojektedbe. Ne hagyd, hogy a negatív gondolatok eltereljék a figyelmed és letörjék a lelkesedésed, de hagyd figyelmen kívül a környezeted véleményét is, hiszen nem érdemes a kritikákkal foglalkoznod. Töltsd időt olyan emberek társaságában, akik hisznek benned és tudják, hogy mennyi mindenre képes vagy akkor is, ha te saját magadról nem hiszed el.

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on, Spotify-on és a Facebookon is!