ma 2024.9.19 16:39
Olvasási idő 0:32

Hogyan foglalkozik a Z generáció a mentális egészséggel? – Krúbi Budapest Parkos koncertjén jártunk – A Te Hangod

VIDEÓ BUDAPEST PARK KRÚBI MENTÁLIS EGÉSZSÉG PSZICHOLÓGIA

Sokszor halljuk, hogy a Z generáció tagjai sokat foglalkoznak a mentális egészségükkel, néhányak szerint néha túlzásba is viszik az önreflexiót. Vajon létezik olyan, hogy valaki túlságosan elfoglalt a mentális állapotával?

Máté, a REFRESHER Magyarország arca egy örökké aktuális kérdéssel fordult hozzátok Krúbi Budapest Parkos koncertjén: ti hogyan figyeltek a lelki egészségetekre?

Persze erről a témáról nem volt mindig ilyen egyszerű beszélni. Főleg az elmúlt néhány évben lett népszerű a mentális egészség fontosságáról beszélni és felvállalni azt, hogy pszichológushoz járni igenis normális és sokat tud segíteni.

Megkérdeztünk titeket arról is, mitől lesz egy pszichológus jó szakember, de mivel koncerten jártunk, nem lehetett elmenni amellett a téma mellett, hogy a művészek, zenészek, énekesek sokszor túlromanticizálják, ha rossz mentális állapotban vannak, hiszen sokak szerint akkor jön el az az ihletett állapot, amiben a legjobb számok, zenék, művészeti termékek születnek.

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on, Spotify-on és a Facebookon is!