tegnap 2024.9.18 8:53
Olvasási idő 0:41
Kovács M. Dávid

Holtan találták a rejtélyes körülmények között eltűnt Bódog Dánielt

KÖZÉLET ELTŰNÉSEK MAGYARORSZÁG RENDŐRSÉG

A 29 éves Bódog Dániel az édesanyja közlése szerint rosszullét miatt szállt le egy buszról, majd egy darabig telefonon tartotta a kapcsolatot a hozzátartozóival, de egy idő után nem jelentkezett.

Dusnok térségében holtan találták Bódog Dánielt, a szeptember 6-án kora délután eltűnt 29 éves férfit – írja édesanyja kedd esti közlése nyomán a Sugóparti Hírek.

„Sajnos ma estére megbizonyosodhattunk róla, hogy Dani örökre itt hagyott minket! Baleset érhette, pontosabbat még mi sem tudunk. Kérem, hogy a találgatasokat kerüljük el ezután“ – írta az édesanya.

Bódog Dánielnek szeptember elején Kalocsa környékén veszett nyoma: egy buszon utazott, amikor a nő szerint rosszul lett, ezért leszállt a járatról, hozzátartozói autóval indultak érte, telefonon tartották vele a kapcsolatot, Dusnokon azonban elveszítették őt.

Bódog Dániel
Bódog Dániel Forrás Police.hu

Az eltűnt férfit még a hétvégén is közel száz polgárőr és civil kereste a fajszi Duna-parton és környékén, a Baon.hu cikke szerint ehhez motorcsónakot, hőkamerákat és drónokat is bevetettek, azonban nem jártak sikerrel.

„Rendkívül nehéz terepet kell bejárni, a Duna-parton sziklaköves, lápos, mocsaras, gyomnövénnyel, bozóttal és fával sűrűn benőtt erdős részeket kell átkutatni tüzetesen“ – mondta az eligazítás során Kovács Attila, a Kalocsai Polgárőrség elnöke.

Kovács közlése szerint a polgárőrség ezután már nem tervezett több kutatást, a továbbiakban a rendőrség kereste az eltűnt fiatalembert a Duna más szakaszain.