2024.9.15 11:24
Olvasási idő 0:36
Masszi-Rigó Csilla

„Ha azzal a céllal vagyok a dark weben, hogy mindenkit megmentsek, a zárt osztályon fogok kikötni” – Interjú Url Izabell íróval

VIDEÓ INTERJÚ MOTHERLESS PORNÓ SZEXUÁLIS ERŐSZAK SZEXUÁLIS ZAKLATÁS URL IZABELL

Url Izabell íróként és tartalomgyártóként egyaránt lett ismert meghökkentő történeteiről és Közel-Kelet rajongásáról, legutóbb azonban a Motherless-botrány kapcsán szólalt fel és kínált segítséget az áldozatoknak.

Url Izabell író, eddig két könyve jelent meg, A teheráni csecsemő című regényében saját iráni barátainak harcáról mesélt, akiket a koronavírus idején toloncoltak ki az országból. A fiatal írónő a TikTokon is igen aktív, számos meghökkentő és elrettentő történetről, társadalmi jelenségről készített már videót, nem egy alkalommal pedig arról is beszámolt már, milyen emberekkel vette fel a kapcsolatot a dark weben keresztül. 

Izabell egyike volt azoknak, akik elsőként kezdtek el foglalkozni a Motherless-botránnyal. Augusztus közepén több magyar lányról és fiatal nőről is felkerültek fotók egy pornóoldalra, nem egy embernek vérdíjat tűztek a fejére, a hozzászólásokban pedig arról fantáziáltak, hogyan végeznének a képeken szereplő személyekkel. 

Izabellel a Motherlessről, dark webes kutatásairól, a Közel-Kelet rajongásáról és legújabb könyvéről is beszélgettünk a REFRESHER Magyarország stúdiójában. 

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on, Spotify-on és a Facebookon is!