2024.9.12 10:11
Olvasási idő 0:51
Maier Péter

„Köszönöm, babája! Ha tudnák, amit mi…“ – üzeni szerelmének Tóth Gabi az Instagramon

ARCOK KRAUSZ GÁBOR SZERELEM TÓTH GABI

Az énekesnő az Instagram-oldalán tett szerelmes vallomást párjának, a Fricska Táncegyüttesből ismert Papp Máté Bencének.

Hosszú posztban vallott Papp Máté Bence iránti érzéseiről az Instagram-oldalán Tóth Gabi, aki éppen a Sztárban sztár All Stars című műsorban versenyez, és ebben nagyon sok támogatást kap partnerétől, aki „fogja a kezét, hisz benne, és öleli a legnagyobb problémák közepette is”.

„Aztán arra eszmélek, hogy nincs is semmi probléma, hiába akarnak gátolni… Veled minden nehézség egy kihívássá válik, amiben azt mutatod meg nekem, hogy mennyi mindenre vagyok képes azon túl is, amin már azt hinném, hogy nem lehetséges“ – írja a csütörtöki posztban.

El kell hinnem, hogy ez végre nem álom, hanem a valóság, és velem történik! Évekig azt gondoltam, hogy nem érdemlem meg a törődést, figyelmet. Azt hittem, nekem csak annyi jár. Aztán megmutattad, hogy milyen az, amikor feltételek nélkül szeretnek. Nem tudom, mit hoz a jövő, de azt tudom, hogy szeretném, ha te benne lennél! Köszönöm, babája! Ha tudnák, amit mi… Szeretlek! Most már tudom és ki merem mondani: megérdemlem!

– írja a posztban Tóth Gabi.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

Az énekesnő és a Fricska Táncegyüttes tagja 2023 novemberében – a TV2 kamerái előtt – vállalták fel hivatalosan a kapcsolatukat, alig pár hónappal azután, hogy Krausz Gáborral bejelentették, hat év után elválnak az útjaik. „Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet“ – egészítette ki a közös nyilatkozatot a séf.