2024.9.12 9:00
Olvasási idő 0:39
Maier Péter

Kendrick Lamar az Instagramon dobta ki első új dalát a Not Like Us óta

ZENE HIP-HOP INSTAGRAM KENDRICK LAMAR

Miután bejelentették a 2025-ös Super Bowl halftime show headlinerének, Kendrick Lamar csak úgy, egy pár cipővel együtt, megosztott egy egyelőre cím nélküli dalt.

Az Instagramra posztolta ki legújabb dalát a 2025-ös Super Bowl halftime show főfellépője, Kendrick Lamar. A rapper caption vagy cím nélkül osztotta meg a számot, amihez mindössze egy pár fekete Nike Air Force 1-ról készült fotót vágott be.

Az ötperces dalt Watch The Party Die címen emlegetik a rajongók, ez Lamar első megjelenése a tavaszi Not Like Us után, ami nemcsak a Drake-kel való beef csúcspontjának bizonyult, hanem az év egyik legnagyobb hiphopslágere is lett.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Kendrick Lamar (@kendricklamar) által megosztott bejegyzés

Arról, hogy a most megjelenő új dal valamilyen nagyobb projekt előfutára-e, vagy Lamar csak jó kedvéből osztotta meg ilyen inkonvencionális módon, egyelőre semmit nem lehet tudni.

A rapper vasárnap jelentette be, hogy ő lesz a 2025-ös NFL-döntő félidei főfellépője New Orleansban. „Csak egy lehetőséged van bajnokságot nyerni, nincs második kör“ – fogalmazott a bejelentő videóban, odapörkölve Drake-nek kicsit.

Kiemelt tartalom
Mi azzal a baj, ha hétköznapi emberek életét éljük? – Bemutatjuk Connor Hubbardot és a „Normalize the norm” jelenségét Mi azzal a baj, ha hétköznapi emberek életét éljük? – Bemutatjuk Connor Hubbardot és a „Normalize the norm” jelenségét 2024.8.31 8:37

Úgy tűnik, a vele való nyilvános konfliktusából Lamar – aki eddig is az egyik, ha nem a legelismertebb emszí volt a szakmában – nagyot profitálhat kommerciálisan.