2024.9.8 18:56
Olvasási idő 0:52
Maier Péter

Kendrick Lamar lesz a 2025-ös Super Bowl félidei főfellépője

ZENE SUPERBOWL HIP-HOP KENDRICK LAMAR SUPER BOWL

Az NFL döntőjét New Orleansban rendezik majd meg jövő februárban, Kendrick Lamar már másodjára lép majd fel a Super Bowl félidei műsorában. A bejelentő videóban Drake-nek is odapörkölt egyet.

Kendrick Lamar lesz a 2025-ös Super Bowl Halftime Show-jának főfellépője – jelentette be a rapper a közösségi médiában. Lamar egy videót töltött fel a YouTube-ra, amiben egy nagy amerikai zászló előtt játszadozik egy amerikai focis segédeszközzel, amivel a labda elkapását szokták gyakorolni a játékosok.

A videóban Lamar elmondja, hogy 2025. február 9-én New Orleansban ő lesz az NFL döntőjének félidei főfellépője. A kis videót az a Dave Free rendezte, aki a rapper legendássá vált videóklipjeit is jegyzi. A rövid klip ide kattintva nézhető meg a YouTube-on.

Kendrick Lamar már a 2022-es félidei műsorban is színpadra lépett, akkor ugyanis Dr. Dre verbuvált össze egy több érát is felölelő hiphop-szupergruppot: Dre és Lamar mellett akkor Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige, 50 Cent és Anderson .Paak ragadtak mikrofont.

Kendrick Lamar a 2022-es Super Bowl félidei műsorban, ahol többek között Dr. Drével és Eminemmel lépett színpadra
Kendrick Lamar a 2022-es Super Bowl félidei műsorban, ahol többek között Dr. Drével és Eminemmel lépett színpadra Forrás Cooper Neill/Getty Images

„Vedd fel a legszebb ruhádat, akkor is, ha otthonról nézed“

– fogalmaz Lamar, aki az utóbbi időben a Drake-kel való beefje során hallatott magáról a leginkább. A két emszí háborújának elég fontos dalok lettek a gyümölcsei, köztük a Not Like Us, ami az év egyik legnagyobb slágere. A kanadai rapper a Super Bowl Halftime Show vonatkozásában is cidrizhet, ugyanis nagyon nehéz elképzelni, hogy a félidei műsorának koncepciójába Lamar ne vonná be valahogy a Drake-ügyet, hiszen – ha jól értjük – már a kis videóban is odapörköl, amikor azt mondja „csak egy lehetőséged van bajnokságot nyerni, nincs második kör“.