2024.8.24 10:34
Olvasási idő 0:27

„Az ember ne egy katonatáborban érezze magát” – Mit gondoltok a BME gólyatáborában történtekről? – A Te Hangod

VIDEÓ A TE HANGOD GÓLYATÁBOR VIDÉK

Az utóbbi napokban a BME gólyatáborának történetétől volt hangos a sajtó. Megoldás-e azzal megelőzni a szexuális együttléteket, ha tiltják az óvszer használatát, és miért rossz ötlet fenyítő stílusban kezelni az elsőéveseket?

Óvszertiltás, ötperces zuhany, kijelölt mosdóidő, a táskák áttúrása és magázódás – A BME VIK gólyatáborának híre az elmúlt napok egyik legfelkapottabb témája volt a sajtóban, a táborban uralkodó állapotokról ebben a cikkben írtunk részletesebben. Az egyetem azóta bejelentette, a jövő évtől központilag szervezik majd az elsőéveseket köszöntő táborokat, a közelmúltban történt esemény azonban valószínűleg sokakban hagyott negatív emlékeket. 

A REFRESHER Magyarország riportere, Máté titeket kérdezett arról, mit gondoltok az óvszer használatának tiltásáról, lehet-e a megfélemlítésre alapozni egy gólyatábor hangulatát, és arról is, nektek vannak-e meghatározó tábori élményeitek. 

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on, Spotify-on és a Facebookon is!