2024.8.15 15:51
Olvasási idő 1:58
Masszi-Rigó Csilla

Blake Lively úgy érezte, testszégyenítés áldozata lett az It Ends With Us forgatásán

FILMEK + SOROZATOK BLAKE LIVELY FILMEK TESTSZÉGYENÍTÉS

A magyar mozikban csütörtöktől látható a Blake Lively főszereplésével forgott, "It Ends With Us – Velünk véger ér" című film, ami már most kasszasiker, sajtóértesülések szerint a rendezőt azonban a saját csapata kezdte el kiszorítani a produkcióból.

A romantikus regények kedvelői régóta várták már az augusztus közepét, magyar idő szerint ugyanis csütörtökön mutatják be Colleen Hoover bestsellerének filmadaptációját, az It Ends With Us – Velünk véget ér című filmet. A történet egy fiatal nő és egy idegsebész romantikusnak induló, de családon belüli erőszakba fulladó történetét mutatja be. A főbb szerepekben Blake Livelyt és Justin Baldonit láthatjuk, utóbbi nemcsak antagonistaként tűnik fel a vásznon, az alkotás rendezője is ő volt. 

Hogy csak ügyes marketingfogás-e, vagy valódi botrány kerekedett-e a film körül, talán sosem derül ki, a bemutatókat megelőző sajtóeseményeken azonban többeknek feltűnt, hogy Baldoni nem vagy csak egy-egy alkalommal vett részt az eseményeken, ami egy rendező esetében meglehetősen ritka. Az amerikai lapok arról kezdtek el cikkezni, hogy Baldoni azért nincs jelen a hivatalos események többségén, mert rossz viszony alakult ki közte és a stáb között, a TMZ pedig azt írja, Blake Lively testszégyenítés áldozata lett a forgatáson, Justin Baldoni ugyanis a háta mögött tett megjegyzéseket a színésznő testalkatára.

Blake Lively testszégyenítés áldozata lett az It Ends With Us forgatásán
Justin Baldoni és Blake Lively az It Ends With Us forgatásán. Forrás Jose Perez/Bauer-Griffin/GC Images

Baldoni a forgatáson az egyik edzőtől kérdezte meg, hány kiló lehet Lively, és mit tud azért tenni, hogy ne menjen tönkre a háta, amellyel már állítása szerint előtte is bajok voltak. Lively csak később értesült arról, hogy a férfi a súlya felől érdeklődött (a színésznő néhány hónappal a forgatás előtt adott életet negyedik gyermekének), emellett pedig az is kellemetlenül érintette, hogy Baldoni túl hosszúra húzta a közös csókjeleneteket, állítása szerint indokolatlanul.

Kiemelt tartalom
A rendszer bedarál minket, mégis lehajtott fejjel tűrjük: A Fekete pont az iskola világán keresztül tart elénk görbe tükröt A rendszer bedarál minket, mégis lehajtott fejjel tűrjük: A Fekete pont az iskola világán keresztül tart elénk görbe tükröt 2024.9.7 10:08

Lively és csapata eddig nem erősítették meg a hírt, a TMZ informátorai szerint Baldonit egyes stábtagok rossz fényben akarják feltüntetni, néhány szereplő pedig még rá is erősít a rendezőről alkotott negatív képre. A két főszereplő közötti konfliktus fő forrása sokak szerint az, hogy a mozikba végül nem Baldoni rendezői változata került, Lively producerként ugyanis olyannyira beleszólt a folyamatokba, hogy az a film minőségének rovására ment. 

Míg Baldoni a sajtó kereszttüzében áll, addig Blake Lively viselkedését is egyre több kritika éri. Nemrégen Kjersti Flaa norvég újságíró beszélt arról, hogy majdnem feladta karrierjét egy 2016-ban Blake Livelyval készült interjú után, amiért a színész megalázóan viselkedett vele a kamerák előtt, kifigurázta és becsmérelte a kérdéseit.

A színésznő nemrégiben egy másik interjúban is meglehetősen pikírten viselkedett: a riporter, Jake Hamilton megjegyezte, hogy biztosan vannak olyan nézők, akik személyesen is kapcsolódnak a családon belüli erőszakhoz, olyannyira, hogy ha valaha is összefutnának Blake Livelyval az utcán, akkor biztosan beszélgetnének vele a témáról. 

„Ez a film hatással lesz az emberekre, és el akarják majd mesélni az életüket. Ha valaki megérti ennek a filmnek a lényegét, és összefut veled a nyilvánosság előtt, és tényleg beszélgetni akar veled, mi a legjobb módja annak, hogy erről tudjon veled beszélgetni, hogyan ajánlanád neki, hogy ezt hogyan tegye?” – kérdezte Hamilton.

Blake Lively erre úgy válaszolt: 

Például elkérhetnék a címemet vagy a telefonszámomat vagy a helymegosztásomat, vagy csak te odaadod nekik a helymegosztásomat, és akkor megtehetnénk... Szűz vagyok, úgyhogy úgy vagyok vele, hogy most logisztikáról beszélünk vagy érzelmekről?

Lively többek szerint egyáltalán nem vette komolyan a beszélgetés során felmerülő családon belüli erőszak kérdéskörét, sokkal inkább elbagatellizálta azt.