2023.1.3 15:39
Olvasási idő 1:38
Szécsi Krisztián

Lana Del Rey újévi fogadalma, hogy ne legyen többé rib*nc... vagy mégsem?

ARCOK LANA DEL REY

Az amerikai énekesnő egy újévi rituálé alatt fedte fel elhatározását.

Szinte már nincs is hét, hogy ne cikkeznénk Miss Del Rey bájos, olykor mégis furcsa internetes jelenlétéről. Legutóbb attól volt hangos a popkultúrával és zenével foglalkozó sajtó, hogy a dalszerző-énekesnő a márciusban megjelenő Did You Know That There's a Tunnel Under Ocean Blvd albumát beharangozó reklámplakátot egyedül az oklahomai Tulsa városában volt hajlandó felállíttatni, ahol többek között exe, a Live PD rendőr-valóságshowból is ismert Sean Larkin lakik. Azt már csak mellékesen tesszük hozzá, hogy a nagylemezt felvezető dal december 7-én, pont a férfi születésnapján jelent meg. Most ismét újat mutatott az internet népének Lana, ezúttal kissé szokatlan újévi fogadalmával.

A papíron stílszerűen csak ennyi olvasható: ribancnak lenni.A papíron stílszerűen csak ennyi olvasható: ribancnak lenni.
Galéria megtekintése
(2)

Lana az új esztendőt Hawaii szigetén köszöntötte családi körben. Az évnek ez a pontja, a féktelen partizáson túl, az önreflexió és az elmélyülés időszaka is: átgondoljuk mit is tanultunk az elmúlt esztendőtől, s levonva a megfelelő következtetéseket bölcsebben léphetünk az új évbe. Azokat a rossz szokásokat, amiket már nem cipelnénk magunkkal tovább, vagy melyeket pont manifesztálni szeretnénk, egy kis újévi rituálé keretein belül meg is erősíthetünk. Hát így történt, hogy Miss Lana f*cking Del Rey úgy döntött, hogy ideje abbahagyni a rib*nckodást... vagy éppen az ellenkezője történt?

Kiemelt tartalom
Playback Péntek: Zach Bryan és a Kasabian új albumai dobják fel az uborkaszezont Playback Péntek: Zach Bryan és a Kasabian új albumai dobják fel az uborkaszezont 2024.7.5 13:53

Nehéz megmondani. Ahogy azt egy Instagram-fiókjára posztolt sms-ből megtudhattuk, az általa elvégzett rituálé lényege, hogy újév napján fel kell írnunk kis cetlikre tíz olyan dolgot, amit mindenképpen megtartanánk életünkben vagy végleg elengednénk, majd miután szépen összehajtottuk őket, ágyunk alá kell elrejteni az üzeneteket. Fontos, hogy az év folyamán nem szabad felnyitni a kívánságokat, és amint elérkezik a következő esztendő első napja, mérlegelve, hogy mit sikerült manifesztálnunk, lángba helyezve el kell égetni őket – legyen az egy pozitív üzenet vagy a negatív energiák örök elengedése. Hát ezért is nem tudni, hogy 2022. január 1-jén mit is fogadott meg Lana: több vagy kevesebb rib*nckodás.

Forrás Fotó: Lana Del Rey

Lehet, hogy a pasizással állna le egy időre, hiszen az elmúlt két évben négy férfival se jött össze a szerelem, mindenesetre érdemes megjegyezni, hogy a zenei géniusz életében nem ez az első eset, hogy spirituális, sőt boszorkányos praktikákhoz folyamodna egy bizonyos cél elérése végett, hiszen, ahogy azt maga nyilatkozta, pár éve a 2016-os amerikai elnökválasztások alatt is a mágiához fordult, hogy megakadályozza Donald Trump választási győzelmét.

„Igen, tényleg mágiát használtam. Miért is ne? Én egy csomó ilyen sz*rt csinálok. Én hiszek Yoko (Ono) és John (Lennon) nézeteiben, hogy a gondolat rezgésének ereje van. A gondolatoknak elképesztő erejük van, és később szavakká válnak, a szavak pedig tettekké, a tettek pedig fizikai változásokhoz vezetnek“ – számolt be a fortyogó üst mellől az énekesnő az NME magazinnak 2017-ben.