2024.8.11 12:55
Olvasási idő 0:55
Krajnyák Petra

A Disney bejelentette: készül A hihetetlen család 3 és sorozatot kap az egyik legjövedelmezőbb franchise

FILMEK + SOROZATOK ANIMÁCIÓS FILM DISNEY

Az izgalmas bejelentések mellett befutott a Toy Story 5 előzetese is.

A Disney a kétévente megrendezett D23 Expo eseményén bejelentette, hogy sorozat készül az Agymanókból és már javában dolgoznak a harmadik Hihetetlen család-filmen, mely előreláthatóan 2027-ben kerül a mozikba. A rendező továbbra is Brad Bird maradt, aki az első két részt is rendezte. A bejelentés igencsak meglepetésként érkezett, tekintve, hogy az első két rész között 14 év telt el.

A filmóriás azonban több izgalmas hírrel is szolgált. 2025-ben érkezik a Zootropolis folytatása, a 2026-ra várható Toy Story 5-höz pedig egy kis kedvcsinálót is megosztottak. A Wall-E-t jegyző Andrew Stanton filmjében hőseinknek egy mesterséges intelligencia által irányított Buzz Lightyear-klónhadsereggel kell majd megküzdenie.

Az Agymanók második része igazi kasszasikernek bizonyult, a franchise pedig tovább bővül. A Dream Productions című spinoff széria a két film közötti időszakot öleli fel, a premier pedig 2025-ben esedékes a Disney+-on.

Szintén a Disney+-on nézhetjük majd a Win or Lose című Pixar-sorozatot december 6-tól. A nyolcrészes sorozat a Pickles nevű középiskolai softball csapatot mutatja be, mely egy fontos bajnokságra készül.

Tovább bővül a a Csillagok háborúja-univerzum is, a Star Wars: The Skeleton Crew című sorozat szintén előzetest kapott, akárcsak az élőszereplős Hófehérke-film, és az új Oroszlánkirály-film is.