2023.3.20., hétfő

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Filmek és sorozatok
Szécsi Krisztián
2023.1.3 13:44
Olvasási idő  0:47

Elstartolt a Netflix és a Nike közös fitneszprogramja

Mostantól Rubint Rékát megszégyenítő módon tornázhatunk mindenki kedvenc streamingszolgáltatójával.

Szécsi Krisztián
2023.1.3 13:44 Olvasási idő  0:47
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

„Új év, új én“ – tekint le ránk mindenhonnan december 31-et követően az influenszerek által szívélyesen puffogtatott közhely, mely azt implikálja, hogy amint bolygónk 365 nap alatt sikeresen megkerülte naprendszerünk csillagát, egy varázsütésre teljesen kicserélődünk: leszokunk a dohányzásról, kevesebbet költünk fast fashionre, meg hát heti 60 alkalommal járunk konditerembe is. A kezdeti motiváció valahol az új esztendő harmadik napjának derekán hagy alább, főleg a januári hidegben, aminek köszönhetően olyan jól meg tudjuk magunkat győzni, hogy nem is érdemes kimenni a hóban (mondjuk az most pont nincs). Globális felmelegedés és demotiváció ide vagy oda, a Netflixnek sikerült ötvöznie a szórakoztatóipart és a testmozgást!

 

Forrás: Fotó: Netflix/Nike

 

Nem kell formabontó mondellváltásra gondolni, ám az ötlet mégis jó, hiszen a streamingszolgáltató a Nike Training Clubbal közös együttműködésben december 30-tól már fitneszvideókat is kínál a filmek és sorozatok szerelmeseinek.

A kezdeti 46 videó, mely összesen 30 órányi edzést kínál a felhasználóknak, idővel 90-re bővül. Az edzések hossza és nehézségi szintje pedig állóképesség szerint változó, a különböző erősítő programok mellett jógát is tartalmaz a kollaboráció. Külön jó hír, hogy a legtöbb gyakorlathoz speciális segédeszköz sem kell, így tényleg biztonságosan áldozhatunk az egészséges test oltárán mielőtt belevágnánk egy nyolc órás sorozatmaratonba. 

 

Az edzésekről részletesen a Netflix honlapján olvashattok.

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Forrás: netflix.com Thumbnail:  Fotó: fiit.tv
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában filmek és sorozatok
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra